Obavijesti

Promo sadržaj

Od Graše i Joksimovića do Ede Maajke i Detoura na Rujanfestu

Od Graše i Joksimovića do Ede Maajke i Detoura na Rujanfestu
5

Rujanfest ove godine ima koncerte za svakoga - Bit će teško odabrati samo jedan omiljeni koncert jer ovogodišnji Rujanfest će pogoditi svačiji ukus, s glazbenim koncertima za pamćenje!

Pod sloganom „pomakni svoje granice zabave” Rujanfest vas poziva na Bundek, od 13. do 22. rujna i to na spektakularne nastupe Željka Joksimovića, Petra Graše, Jale Brata, Ede Maajke, Detoura, Pravila igre, Bajage i Instruktora, Plavog orkestra i mnogih drugih! Tu je i gastro putovanje hrvatskom kuhinjom, ali i bogati poslijepodnevni program uz sportska natjecanja te stand-up show. Uz regularnu ulaznicu od 35 kuna, posjetitelji Rujanfesta imaju priliku poslušati minimalno tri koncerta u jednoj večeri, a prvi dan čak njih šest!

Glazba nema granice

Ovogodišnji Rujanfest pozornost je obratio na različite glazbene ukuse svojih posjetitelja i složio čak četiri različite pozornice za nezaboravan doživljaj i doček jeseni! Uz Extra stage na kojoj će nastupiti Ministarke i Dejan Matić te pozornicu za DJ-eve R'n'B i house glazbe, Rujanfest donosi glavnu pozornicu gdje će nastupiti Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Jala Brat i Buba Corelli i ovogodišnji dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo!

Tu je i posebna open air pozornica koju će preuzeti Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić. Neki Novi KlinciBalašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobodeAzra tribute band, Pravila Igre i Cro trash partyIvana Banfić!

4
| Foto: RujanFest

Najveća gourmet zona

Rujanfest ove godine najavljuje i veliku gourmet zonu koja će se prostirati na čak 2.500 m2! Gourmet zona pružit će pravo gurmansko iskustvo gdje hrana nema granice i sve posjetitelje podsjetiti na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Poznati komičari, kvarfight i razna natjecanja

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih .komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe. Za potpuno iskustvo zabave bez granica, tu će biti i najveći lunapark u Hrvatskoj. Za smanjenje ekološkog otiska festivala bit će omogućeno razvrstavanje otpada na više lokacija na Bundeku te će se poticati posjetitelje na korištenje javnog prijevoza. Kao potpora lokalnoj zajednici, udrugama će biti omogućena prigodna prodaja u zoni lunaparka.

Natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije

Osim na zabavu, Rujanfest misli i na potporu lokalnoj zajendici. Upravo zato, otvoren je natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije koja udrugama omogućava prigodnu prodaju u zoni lunaparka. Za besplatan prodajni štand, prijaviti se mogu udruge na info@rujanfest.com do 20. kolovoza u ponoć, a više o uvjetima prijave možete pročitati na službenim stranicama rujanfesta - www.rujanfest.com!

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.