Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rukama ugušio suprugu: Protiv Našičanina podigli optužnicu

Okrivljenik je optužen da se posvađao sa svojom 51-godišnjom suprugom te ju tijekom prepirke, u namjeri da je usmrti, snažno rukama stisnuo za vrat...

Zbog sumnje da je rukama zadavio 51-godišnju suprugu osječko Županijsko državno odvjetništvo je pred osječkim Županijskim sudom u Osijeku podiglo optužnicu protiv 56-godišnjeg osumnjičenika, izvijestilo je u utorak tužiteljstvo.

Nakon provedene istrage okrivljenik je optužen da se 12. prosinca prošle godine, u obiteljskoj kući u Krčevini, na našičkom području, posvađao sa svojom 51-godišnjom suprugom te ju tijekom prepirke, u namjeri da je usmrti, snažno rukama stisnuo za vrat. To je "dovelo njenog gušenja, uslijed čega je ubrzo preminula", navodi tužiteljstvo.

Za 56-godišnjeg osumnjičenika predloženo je produljenje istražnog zatvora.

Komentari (27)
  • nekad se zapitam da li su baš svi suci u RH kupili diplome?!?! "zbog mogućnosti ponavljanja djela"!?!?! hahaha

    27. 2. 2018,   15:35
  • "Dodaju i da su zbog opasnosti od ponavljanja djela za 56-godišnjeg osumnjičenika predložilo produljenje istražnog zatvora."...pa da, mogao bi još jednom zadaviti suprugu?

    27. 2. 2018,   14:42
  • ......kako danas stvari stoje između muškarca i zena rezultat za ovu godinu je za sad 1:2 za žene......vidicemo sta ce biti u uzvratnoj utakmici....ja bi Krapinsku konvenciju koja brani s kvrgavom toljagom muška prava....

    27. 2. 2018,   16:31