Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rus (58) u Rovinju mobitelom fotografirao i snimao djecu

Policijski službenici su temeljem naloga pretražili mobitel i tablet osumnjičenog,  te tamo pronašli inkriminirajuće sadržaje. Muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim državljaninom Rusije te utvrdila sumnju je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Muškarca sumnjiče da je u periodu od 20. do 29. srpnja, u turističkom kampu  u Rovinju mobitelom fotografirao i snimao djecu koja su se bez odjeće kupala u bazenu. Policijski službenici su temeljem naloga pretražili mobitel i tablet osumnjičenog,  te tamo pronašli inkriminirajuće sadržaje.

Muškarac je po dovršetku kriminalističkog  istraživanja, 30. srpnja u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Kako neslužbeno doznajemo Rus je obnaženu djecu snimao u nudističkom kampu.

Komentari (2)
  • Pa neka roditelji pustaju dicu golu po plazi. Nikad ne znas kakav je tko, tko ce svoju pohotu zadovoljiti na vasem golom ditetu. Radim na plazi i nagledam se svega. Roditelji ako vi necete zastiti svoje dite, nece ni nitko drugi.

    31. 7. 2019,   12:40
  • Jaja na panj

    31. 7. 2019,   11:11