Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ruža: Suprug me nagovara na vinograd, ali ja volim masline

None Foto: Goran Farbežar/PIXSELL

Poduprla obrtnike: HSP-ovka Ruža Tomašić posjetila sajam starih zanata i pohvalila se maslinikom. Kaže kako nije prihvatljivo da Hrvati ne mogu prodavati na eBayu

Dolaskom želim poručiti da Hrvatska počiva na malim obrtima, ali i izraziti negodovanje radom Hrvatske gospodarske komore te nadležnim ministarstvima, koji ne pomažu malim obrtima onoliko koliko bi trebali, rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, koja je u subotu navečer posjetila sajam malih obrtnika i starih zanata u Kaštel Starom. Dodala je kako nije prihvatljivo da Hrvati mogu kupovati na internetskoj stranici eBay, ali ne smiju prodavati svoje proizvode posredstvom nje.

- U budućnosti bismo se više trebali služiti fondovima Europske unije kako bismo zaštitili domaće proizvode - rekla je Tomašić. Nikad se nije okušala u stvaranju autohtonih predmeta.

- Moja ljubav su masline, imamo 60-ak stabala. Okopavam ih, režem, berem. Suprug me nagovara da posadimo vinograd, ali ne želim jer znam da ne bi radio on nego bih se o svemu morala brinuti ja - objasnila je.

Komentari (34)
  • Mi na jugu Hrvatske znamo kako joj je bilo kada je poslušala vapaje očajnih roditelja čija su djeca postala robovi heroina i onih koji su im ga prodavali...jedina je smogla snage i javno pokazala prstom u njih,dovodeći u opasnost sebe i svoju obitelj...a poslije su joj svi okrenuli leđa,čak i roditelji djece zbog kojih je progovorila...na izborima niti godinu iza toga,Ruža ne prelazi izborni prag u županiji,čak ni u Vela Luci,mjestu u kojem se sve događalo...eto to smo mi,bolje od ovih lopova koji nas vode,nismo ni zaslužili...Časni i pošteni ljudi nisu na cijeni u mojoj Domovini...

    28. 8. 2011,   19:35
  • Ruža je ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    28. 8. 2011,   19:02
  • Zanimljivo,svi političari sade maslinike,dobri poticaji,doobri,jel Čobankoviću?

    28. 8. 2011,   17:44