Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ruža Tomašić očekuje da će osvojiti osam mjesta u Saboru

None Foto: Nino Strmotić/Pixsell

Na izbore HSP dr. Ante Starčević izlazi u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava, a Ruža Tomašić kaže kako "skromno" - očekuje 8 mandata u Saboru

Mojih 20 godina rada dovoljno govori o meni. Nikada se nisam ogriješila o hrvatske zakone, hrvatskog čovjeka ili Hrvatsku. Naš program je očuvanje hrvatskih nacionalnih interesa i naroda. Moramo omogućiti normalan način života, borbom protiv podobnosti i zalaganjem za sposobnost ne bismo li spriječili iseljavanje naših ljudi, rekla je na obilježavanju 140. godišnjice Rakovičkog ustanka Ruža Tomašić, predsjednica Hrvatske stranke prava Dr. Ante Starčević.

Napominje da je Eugen Kvaternik, vođa ustanka u Rakovici bio pravaš, a da je njezina namjera pokazati kako se oni drže izvornog pravaškog nauka.

Na izbore ta stranka izlazi u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava, a Ruža Tomašić kako sama kaže "skromno" - očekuje 8 mandata u hrvatskom Saboru.

Komentari (30)
  • Da se desnica ujedini i imenuje nekog normalnog...za vođu ..dobili bi dosta glasova za ove izbore...Ruža je krenula dobrim stopama i onda se odjednom nađe naslikavat na motoru u nekoj uniformi...dajte se više spustite na zemlju i budite ono što jeste..takve vođe treba Hrvatska!! Hrvatska ne treba desnicu u smislu brojanja krvnih zrnaca, već u smislu dovođenje reda u državu..što bi značilo da mnogo hrvata mora u zatvore!!

    8. 10. 2011,   11:45
  • Nije važno da li je netko ljevičar ili desničar, ali Ruža Tomašić se NIKAD nije ogriješila o Hrvatsku i hrvatske zakone. Jedino što je napravila, to je izložila cijelu svoju obitelj progonu dealera. Nažalost, mi smo takav narod! Nezahvalan i lošeg pamćenja! Zato se ovdje i izrugujemo s njom. Eto, neka i ne prijeđe izborni prag, ali moj glas ima! HDZ i SDP su dvije strane iste medalje i nema blage šanse da dam glas ijednoj od tih lopovskih kooperacija. Nas jedino može izvući netko novi. Nadam se da će to biti Ruža.

    8. 10. 2011,   14:43
  • Ruža je izuzetno hrabra i ponosna žena,mi sa juga to najbolje znamo...zar ima nešto svetije od obitelji,a ona ju je svjesno izložila opasnosti za dobrobit sviju nas?!...Hvala Ružo,moj glas imaš..

    8. 10. 2011,   17:44