Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ruža Tomašić priznala da i dalje ponekad nosi pištolj

None Foto: Goran Ferbežar/Pixsell

U emisiji Nedjeljom u dva rekla je kako nije očekivala ovakvu Hrvatsku 1990. godine nakon povratka iz Kanade. Za to kaže nisu krivi samo političari koji vode zemlju

Predsjednica HSP-a 'dr. Ante Starčević' Ruža Tomašić u emisiji Nedjeljom u dva rekla je da su prijetili njoj i njenoj obitelji i da se zato nakratko povukla iz politike. Još uvijek, priznala je, ponekad nosi pištolj. 

- Nisam očekivala ovakvu Hrvatsku kad sam se vraćala iz Kanade 1990. godine. Naš narod očito ima kratku memoriju i vlast kakvu zaslužuje. Koliko su za ovo stanje u državi odgovorni političari, toliko je kriv i narod - konstatirala je Tomašić. 

Komentari (166)
  • koji kurac pljujete po zeni...dobro je rekla...narod je biro ovo sranje...zabljesnu vas reklame i besplatni sendvici ,a ne prepoznajete covijeka koji hoce nesto napravit...

    23. 1. 2011,   16:48
  • svaka čast ružo

    23. 1. 2011,   15:42
  • Žao mi je što nisam pogledao cijelu emisiju jer je ova žena stvarno jedna od rijetkih svjetlijih točaka na našoj političkoj sceni, no nisam se mogao odvojiti od Kostelića i proglašenja pobjednika :)) Ali zato ću pogledati snimku jer od ove žene se može čuti pametnih stvari. Ružo svaka čast na stavovima i hrabrosti kakve hvali u ovoj našoj jadnoj državi Hrvatskoj!

    23. 1. 2011,   15:28