Obavijesti

News

Komentari 22

"A. Sanader je iz pristojnosti trebao doći na moj skup"

"A. Sanader je iz pristojnosti trebao doći na moj skup"
6

Kosor i Kujundžić u četvrtak su se borili za glasove dalmatinskih HDZ-ovaca. Predsjednica stranke se naljutila jer Ante Sanader nije došao na njezin skup

VIDEO

Jadranka Kosor i Milan Kujundžić u četvrtak su se borili za glasove dalmatinskih HDZ-ovaca u Splitu. Iza zatvorenih vrata, Kosor okupila je u 18 sati u stranačkim prostorijama 50-ak stranačkih kolega iz HDZ-a. S njom su stigli Vladimir Šeks, Branko Bačić, Ana Lovrin, Đuro Popijač. Za podršku šefici i njezinoj kampanji za predsjednicu stranke okupili su se i počastili je buketom cvijeća dr. Dujomir Marasović, Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog, Vinko Brkan, kontroverzni trogirski hadezeovac nedavno osuđen na devet mjeseci zatvora zbog milijunske pronevjere gradskog novca. No, na skupu se nije pojavio župan Ante Sanader.

- Ne bi bilo dobro da Sanader iz straha nije došao ili jer mora nekome polagati račune. Trebao je biti ovdje, prije svega iz pristojnosti. On je  predsjednik županijske organizacije, a ja predsjednica HDZ-a. Ne znam kako će mi Ante Sanader ovo objasniti kada se sve ovo završi – poručila je Jadranka Kosor. 

Program predstavio i Kujundžić

Sat kasnije u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu svoj je program dalmatinskim HDZ-ovcima predstavio i Milan Kujundžić, ravnatelj KB Dubrava. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj je skup zakazan prije 15 dana, a Jadranka Kosor je svoj zakazala tek jutros. Isto  je napravila i prije dva dana u Slavonskom Brodu. 

- Ide na rezanje demokratskog tijela! Zašto to rade –  kupuju! Odbila je zajednička  sučeljavanja, a čujem da je zatvorila i stranačke prostorije. Jasno je da kupuje, obećava i prisiljava izaslanike da glasaju za nju - ustvrdio je Kujundžić.

Kazao je kako okuplja oko sebe poštene ljude koji neće trgovati državnim tvrtkama i među kojima nema onih koji studiraju "15 godina" aludirajući na Jadranku Kosor. 

 - Pozdravite tog kandidata, moglo bi se i o njemu štošta reći, takve prljavštine neću komentirati  - odgovorila je Kosor. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a