Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

S. Mesić u novogodišnjoj poruci: Tako dalje ne ide!

None Foto: Youtube

Hrvatski predsjednik čestitao je svim građanima i građankama Hrvatske Novu godinu i istaknuo kako u godini na izmaku nije učinjeno dovoljno

Hrvatski predsjednik čestitao je svim građanima i građankama Hrvatske Novu godinu, te je ocijenio da je Hrvatska 2007. napravila krupne korake u postizanju svojih vanjskopolitičkih ciljeva, ali da je na gospodarskom planu učinjeno nedovoljno. Kad je riječ o gospodarstvu, Stjepan Mesić ističe kako u godini na izmaku nije učinjeno sve što smatra nužnim i nezaobilaznim. Iznimno visoku zaduženost Hrvatske ocijenio je opasnom, a ovisnost zemlje o prihodima od turizma "nečime što nas niti može, niti smije zadovoljiti". "Nedovoljno proizvodimo, nedovoljno izvozimo, nezaposlenost je i dalje prevelika. Tako dalje ne ide!", rekao je Mesić.

Komentari (7)
  • Hvala HDZ-u što nam je tako lijepo razvio državu... Dalmacija \"živi\" od turizma, Istra i SZ dio unutrašnjosti od uvoza i preprodaje, a Slavonija od državnih poticaja... O proizvodnji neću niti pričati jer prihodi od proizvodnje su zastupljeni sa oko 1 posto.. Ljutite se vi koliko god hoćete na \"komuniste\", ali oni su barem imali u planu gospodarski razvoj i razvoj proizvodnje...

    31. 12. 2007,   12:33
  • Anti-gardy, draga poštedi me komunizma! To je propala teorija nekoliko psihopata koju su htjeli postati bogovi umjesto pravog Boga. I kao što vidiš, ta ideja propada u svijetu ili se uspješno transformira. Za HDZ ću se složiti da je naveće zlo koje smo mogli dočekati nakon komunizma. A što se Meska tiče, da nije samo fikusić koji svako toliko ispali neku piz*ariju, mogao je nešto i napraviti. Ovako, samo priča i priča. Tužne viceve. Da su barem smiješni, mogao bi glumiti klauna na čelu države. Ovako, niti to! ........Sretna nam Nova!

    31. 12. 2007,   14:56
  • Dakle, NE KRADEMO DALJE!!! Jasna i pravedna poruka Sanaderu i HDZ pred ponavljanje izbora u 2008 - bez \"dijaspore\"?!

    31. 12. 2007,   10:22