Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘S ovim ugovorom proizvodi će biti kvalitetniji, a cijene niže'

None Foto: Igor Soban/PIXSELL 6

Pevec se pridružio međunarodnom savezu A.R.E.N.A. za nabavu ‘uradi sam’ proizvoda. Ovaj ugovor omogućio je kvalitetnije proizode i još povoljnije cijene

Pevec je dobio jake saveznike i zajedno možemo napraviti velike stvari u budućnosti. Na ovaj način dobivamo nove i sigurne kanale u nabavi tako da našim potrošačima možemo pružiti kvalitetnije i jeftinije proizvode, rekao je Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Peveca, nakon što je trgovački centar Pevec, nakon šest mjeseci pregovora, sklopio ugovor o suradnji s francuskim udruženjem A.R.E.N.A. koje se bavi nabavkom i kontolom kvalitete proizvoda.

pevec | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL A.R.E.N.A. će tako u ime Peveca na svjetskoj razini pregovarati o boljim uvjetima nabave, a  Pevec će kroz savez nabavljaati više tisuća proizvoda za opskrbu svojih maloprodajnih centara. To su proizvodi sve za dom, odnosno ‘uradi sam’ segment, dio za vrt i dio asortimana za dom i dizajn.

pevec | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL Zadovoljstvo potpisanim ugovorom izrazio je i predsjednik uprave A.R.E.N.A. Alliancea Michael Baumgardt koji je istaknuo važnost Peveca u udruženju zbog dobre geografske rapoređenosti koja pruža dobru poziciju za upravljanjem njihovim poslovanjem.

- Drago nam je da smo ovim potpisivanjem ugovora pridružili još jedno značajno poduzeće A.R.E.N.A. savezu jer nam je stalo da su nam zastupljene sve regije, a u ovom dijelu južne Europe nedostajao nam je jedan partner. Pevec nas je uvjerio da je  jako poduzeće pred kojim je uspješna budućnost  - rekao je i predsjednik uprave A.R.E.N.A.  Michael Baumgardt.

Pevec uz sadašnja 23 prodajna centra planira otvoriti i prodajne centre u Samoboru i Vukovaru. 

- Uvjeren sam da ćemo u 2018. imati dvije milijarde kuna prihoda i više od 2000 djelatnika - rekao je Lovrinčević.  

Tema: Promo sadržaj