Obavijesti

News

Komentari 204

Sabornica gotovo prazna, iz HDZ-a samo četiri zastupnika

Sabornica gotovo prazna, iz HDZ-a samo četiri zastupnika
3

Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) u sabornici je govorio o stanarskom pravu, te je iznio nekoliko konretnih primjera, a potom prigovorio što Sabor sljedeći tjedan neće raditi.

VIDEO

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) u sabornici je govorio o stanarskom pravu, te je iznio nekoliko konkretnih primjera, a potom prigovorio što Sabor sljedeći tjedan neće raditi. 

- Mi sljedeći tjedan nećemo raditi, valjda opet nema uvjeta za rad umjesto da zasjedamo ako treba cijeli tjedan, riješimo Zakon o osobnom stečaju koji je prekasno došao, loš, nema pravilnika i da ne nabrajam dalje. Riješimo Ovršni zakon i sve druge pripadne zakone da se riješe ovakvi problemi, ne, onaj tko je nadležan za dnevni red, odlučio je da eto to nije sada toliko bitno i da valjda imamo drugoga posla- rekao je Sinčić. Kazao je, također, da ima dojam da zastupnici nisu u Saboru da rješavaju probleme. 

- Nego da ostavljamo da se problemi gomilaju a vrijeme prolazi. Ja nisam zato došao ovdje – rekao je. 

Sinčića je podržao Mostov Ivan Lovrinović.

- Primjetili ste da sljedeći tjedan nećemo raditi i ja se potpuno pridružujem vašem prosvjedu protiv takve prakse. Mogli smo barem odraditi ponedjeljak, utorak i srijedu, a porazna je jedna druga slika, a to je, evo dragi građani gledate ovdje ako sam dobro prebrojao nas sjedi 25 pa sljedeći put kad budete izašli na izbore razmislite kome dajete svoje glasove – rekao je Lovrinović.

U sabornici su u tom trenutku, oko podneva, pretežito bili nezavisni i Mostovi zastupnici. Samo četiri HDZ-ovca sjedila su na svojim mjestima – Ljubica Maksimčuk, Ivan Radić, Ivan Šipić i Petar Škorić.  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...