Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saborski odbor od MUP-a traži očitovanje o Škarinom slučaju

U priopćenju kojeg je potpisao Ranko Ostojić (SDP) traži se od ministarstva očitovanje o eventualnim propustima u postupanju policije po prijavi protiv Damira Škare u zaštiti moguće žrtve kaznenog djela.

Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost danas je zatražio od Ministarstva unutarnjih poslova poduzimanje svih radnji iz njihove nadležnosti, ali i dostavu očitovanja na okolnosti eventualnih propusta u postupanju policije po prijavi protiv Damira Škare u zaštiti moguće žrtve kaznenog djela. Navodi se to u kratkom priopćenju odbora, kojeg je potpisao predsjednik Ranko Ostojić (SDP).

ISPITIVALI GA ČETIRI SATA Škaro ide u pritvor, odvjetnik zatražio zabranu 'Provjerenog'

Podsjetimo, sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je u četvrtak jednomjesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i aktualnom predsjedniku Autokluba Siget Damiru Škari zbog optužbi za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice tog autokluba.

PRIVELI GA NA GRANICI Uhićen bivši HDZ-ovac Škaro: Radnica kaže da ju je silovao

Ova mjera određena mu je zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

 

Komentari (15)
  • A što je sa slučajem iz Virovitice???

    6. 9. 2019,   14:00
  • gdje su novci i zlato iz policijske postaje, tko je narucio svastiku?

    6. 9. 2019,   21:23
  • Komentari su vam da se čovjek zbljuje. Žena je silovana od psihopata koji je svoj status gradio preko crkve, uvlačrći se u dupe svakom tko je bio na vlasti i uslikavao se s njima. Likovao, maltretirao i podcjenjivao ljude oko sebe, jer on ima svoje ljude i može što hoče. Takvih u našem društvu ko u priči. Poštovane žene, sve vi koje je taj lik ponižavao javite se, jer samo ako se udružimo i pritisnemo ovu vlast da makne takve zlotvore ućiniti čemo ovu zemlju boljom.

    6. 9. 2019,   21:45