Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SAD: Banka djevojci (17) 'darovala' 11 milijuna kuna

None Foto: news1 5

Banka je na račun Jacquelyn zabunom prebacila 11 milijuna kuna. Djevojka i njezin otac odmah su nazvali banku i obavijestili ih o učinjenoj pogrešci

Jacquelyn Lockard (17) iz SAD-a preko noći je postala milijunašica. Prije nekoliko dana otišla je do bankomata Marine Credit banke jer je htjela podići nešto gotovine s računa. Šokirala se vidjevši mnogo znamenki na računu.
- Morala sam nekoliko puta pogledati u izvadak računa jer se brojke nisu podudarale sa stvarnim stanjem. Situacija je bila poprilično čudna - kaže djevojka. Na njezin su račun greškom prebacili 11 milijuna kuna. Djevojka i njezin otac odmah su nazvali banku da im kažu za pogrešku. U banci su rekli da je njihov zaposlenik greškom upisao Jacqulynin broj računa na koji su se premjestili milijuni. Djevojka je uvjerena da je ispravno postupila iako zna na što bi ga potrošila.
- Tim novcima platila bi svojoj sestri studij. Svojoj rodbini bi kupila kuću u Marylandu o kojoj su uvijek sanjali, a poslije bih razmišljala što bi sebi priuštila - kaže skromna Jacquelyn. No banka djevojku nije ostavila praznih ruku, nagradili su je sa 700 kuna.

Komentari (18)
  • Nije znala što će s kunama. Da su bili dolari, vjerojatno bi se razmislila.

    23. 2. 2009,   20:38
  • Neće se meni za.ebu milu im mamicu.kako u Hrvatskoj nema ovakvih zaheba?Meni samo dođu zaostali računi, nekad i oni već plaćeni da nisu plaćeni ...

    23. 2. 2009,   22:33
  • e u našim bankama bi još optužili da si sam sebi prebacio novce a sumnjam da bi mi dali i tih sedamsto kuna

    23. 2. 2009,   20:21