Obavijesti

News

Komentari 136

'Prvo odmor s obitelji, a onda odlučujem ostajem li ministar'

'Prvo odmor s obitelji, a onda odlučujem ostajem li ministar'
1

Podsjetimo, Krstičević je dao ostavku nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla da je vojska u Split i okolicu gdje su harali požari trebala doći ranije. Plenković ostavku nije prihvatio

VIDEO

Radim svoj posao, ponosan sam što sam na čelu Ministarstva obrane. Čast mi je služiti svojoj zemlji. Treba mi vrijeme da se odmorim, idem s obitelji u Dalmaciju, rekao ej u petak ministar obrane Damir Krstičević u Sinju.

- Ratni zapovjednik IV. gardijske brigade se nikad ne predaje, a ja ću činiti sve ono što sam i dosad činio. Čast mi je služiti svojoj domovini. Treba mi vrijeme da se odmorim, otići ću u Dalmaciju sa svojom obitelji malo se odmoriti, a nakon toga ću donijeti odluku. U stalnom sam kontaktu s premijerom - rekao je Krstičević. 

U Sinju se nalazi i premijer Andrej Plenković.

Plenković je rekao kako je siguran da će on i Krstičević 'nastaviti raditi zajedno', javlja N1 Televizija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Damira Krstičevića hrvatski narod voli, ja ga cijenim i kao političara i kao čovjeka koji doprinosi u Vladi. Ja se nadam da ćemo nastaviti suradnju. Vlada i ministar funkcioniraju normalno - rekao je Plenković. 

Podsjetimo, Krstičević je dao ostavku nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla da je vojska u Split i okolicu gdje su harali požari trebala doći ranije. Plenković Krstičevićevu ostavku nije prihvatio. 

Vojska se vratila u viteški grad Sinj

Zajedno s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Damirom Krstičevićem te načelnikom Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske generalom zbora Mirkom Šundovom premijer Plenković je u petak nazočio svečanom otvorenju vojarne "126. brigade HV-a" te je obišao prostor vojarne u kojoj će biti smješteno 250 pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske mehanizirane brigade (GMBR) Hrvatske kopnene vojske Oružanih snaga RH.
- Kao što smo planirali i najavljivali hrvatska vojska se vratila u viteški grad Sinj - rekao je Krstičević te dodao da se imenom vojarne odaje počast svim našim braniteljima iz sinjske krajine čuvajući sjećanje na Domovinski rat, jvalja HRT. 
- Napuštamo koncept putujuće vojske. U 21. stoljeću ne smijemo biti u šumama nego hrvatska vojska mora biti uz hrvatski narod - rekao je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS