Obavijesti

News

Komentari 30

'Sad je kao Michael Douglas': Trump malo promijenio frizuru

'Sad je kao Michael Douglas': Trump malo promijenio frizuru
1

Posjet Trumpa Velikoj Britaniji, koji je planiran prije nekoliko mjeseci povodom 75. obljetnice iskrcavanja u Normandiji, odvija se u vrijeme procesa Brexita

VIDEO

Predsjednik SAD-a Donald Trump prvi će dan svog trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji započeti sastankom s kraljevskom obitelji i ručkom s kraljicom Elizabetom u Buckinghamskoj palači.

Uoči posjeta je, čini se, promijenio čak i svoju prepoznatljivu frizuru. Njegovim obožavateljima to se svidjelo pa su ga neki usporedili s Michaelom Douglasom u filmu "Wall Street".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

No, drugi tvrde kako je "nova frizura" zapravo rezultat nošenja kape koju je skinuo dok se vraćao s partije golfa, piše The Sun

Posjet Trumpa Velikoj Britaniji, koji je planiran prije nekoliko mjeseci povodom 75. obljetnice iskrcavanja u Normandiji, odvija se u vrijeme procesa Brexita i odluke britanske premijerke Therese May da podnese ostavku na tu dužnost.

Trump se i prije svog dolaska već umiješao u previranja u vodstvu Konzervativne stranke te je izrazio podršku žestokom zagovorniku Brexita Borisu Johnsonu.

U.S. President Donald Trump stands on stage as Pastor David Platt prays for him at the McLean Bible Church, in Vienna

Trumpov prvi dan u Londonu bit će popraćen prosvjedima.

Tijekom banketa u Buckinghamskoj palači u centru Londona, stotine prosvjednika planiraju održati "narodni banket" na Trgu parlamenta nekoliko stotina metara dalje. Nakon ručka s kraljicom, predsjednik će sa suprugom Melanijom Trump posjetiti Westminstersku opatiju te položiti vijenac na Grob neznanog vojnika.

Melania će se potom, prije državnog banketa u ponedjeljak navečer, uz popodnevni čaj sastati s princom Charlesom, nasljednikom trona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...