Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sad je kao Michael Douglas': Trump malo promijenio frizuru

None Foto: Reuters, IMDB

Posjet Trumpa Velikoj Britaniji, koji je planiran prije nekoliko mjeseci povodom 75. obljetnice iskrcavanja u Normandiji, odvija se u vrijeme procesa Brexita

Predsjednik SAD-a Donald Trump prvi će dan svog trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji započeti sastankom s kraljevskom obitelji i ručkom s kraljicom Elizabetom u Buckinghamskoj palači.

Uoči posjeta je, čini se, promijenio čak i svoju prepoznatljivu frizuru. Njegovim obožavateljima to se svidjelo pa su ga neki usporedili s Michaelom Douglasom u filmu "Wall Street".

POGLEDAJTE VIDEO:

No, drugi tvrde kako je "nova frizura" zapravo rezultat nošenja kape koju je skinuo dok se vraćao s partije golfa, piše The Sun

Posjet Trumpa Velikoj Britaniji, koji je planiran prije nekoliko mjeseci povodom 75. obljetnice iskrcavanja u Normandiji, odvija se u vrijeme procesa Brexita i odluke britanske premijerke Therese May da podnese ostavku na tu dužnost.

Trump se i prije svog dolaska već umiješao u previranja u vodstvu Konzervativne stranke te je izrazio podršku žestokom zagovorniku Brexita Borisu Johnsonu.

U.S. President Donald Trump stands on stage as Pastor David Platt prays for him at the McLean Bible Church, in Vienna | Autor: Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Trumpov prvi dan u Londonu bit će popraćen prosvjedima.

Tijekom banketa u Buckinghamskoj palači u centru Londona, stotine prosvjednika planiraju održati "narodni banket" na Trgu parlamenta nekoliko stotina metara dalje. Nakon ručka s kraljicom, predsjednik će sa suprugom Melanijom Trump posjetiti Westminstersku opatiju te položiti vijenac na Grob neznanog vojnika.

Melania će se potom, prije državnog banketa u ponedjeljak navečer, uz popodnevni čaj sastati s princom Charlesom, nasljednikom trona.

Komentari (30)
  • kamo sreće da je nama takav precjednik...a ne marioneta

    3. 6. 2019,   11:14
  • Kako to da nikada ne pišete kojiko je otvorio novih radnih mjesta u SAD-u, podigao standard radnicima, izbacio ogromnu količinu nepotrebnih propisa i nameta malim poduzetnicima i slično? To vas ne zanima ili vam ne odgovara?

    3. 6. 2019,   11:11
  • Željko Malnar jesi to ti?

    3. 6. 2019,   11:04