Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SAD optužila Ruse za hakerske napade, oni kažu: To je glupost

None Foto: SPUTNIK

Američka vlada prvi put je u petak službeno optužila Rusiju za hakerske napadaje na organizacije Demokratske stranke uoči predsjedničkih izbora

Američka vlada prvi put je u petak službeno optužila Rusiju za hakerske napadaje na organizacije Demokratske stranke uoči predsjedničkih izbora, na što je glasnogovornik Kremlja odgovorio kako se radi o "glupostima".

"Cilj hakerskih napadaja bilo je ometanje američkih predsjedničkih izbora", tvrde SAD.

Američki obavještajni dužnosnici zaključili su prije nekoliko tjedana da ruska vlada vodi ili orkestrira hakerske napadaje na organizacije Demokratske stranke kako bi ometala ili diskreditirala izbore, u kojima se demokratkinja Hillary Clinton suočava s republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.

Glasnogovornik Kremlja nazvao je američke navode "glupostima", izvijestila je novinska agencija Interfax.

Komentari (27)
  • Nacija koja prisluškuje cijeli svijet, strane državnike, saveznike poput Merkelice, ima obraza nekoga optuživati za hakiranje????? Intenzivno se radi na novom svjetskom ratu da bi Rotschieldi, Rockfeleri i Soroši povećali svoje bogatstvo. Samo im treba luda baba da započne rat.

    8. 10. 2016,   08:55
  • Amerikanci optužuju .A oni su najgori .Započinju svugje ratove samo da prodaju nauružanje i da njihova zemlja ide dalje.Voljela bi da i kod njih jednom počne rat da vide kako je to.Tu naciju nikad nisam voljela.Sodoma i Gomora.

    8. 10. 2016,   08:51
  • Prisluškivali Ameri Ruse i otkrili hakere.

    8. 10. 2016,   09:30