Obavijesti

News

Komentari 98

'Sad sam odlično': Piculin novi imidž za Europski parlament

'Sad sam odlično': Piculin novi imidž za Europski parlament
1

SDP-ova doajena u političkim krugovima zvali su Zeko. U 52. godini otišao je na makeover kod estetskog kirurga i kaže kako se s novim ušima osjeća odlično

VIDEO

SDP-ovca Tonina Piculu, zastupnika u Europskom parlamentu, politički kolege više neće zvati Zeko.

Ovaj nadimak dobio je u političkim krugovima zbog klempavih ušiju koje su se uvijek isticale u prvom planu, a Tonino Picula ih je teško mogao prikriti svojom gustom kosom. Prije mjesec dana posjetio je Estetski kirurški centar našeg poznatog plastičnog kirurga dr. Siniše Glumičića i tamo obavio operaciju ušiju. U klinici dr. Glumičića nisu htjeli ništa komentirati, ali zato Picula ne skriva oduševljenje zbog svog novog izgleda.

Odavno sam zaključio da mogu čuti jednako dobro i s manjim ušima, ali nisam imao priliku nešto poduzeti

- Odavno sam zaključio da mogu čuti jednako dobro i s manjim ušima, ali nisam imao priliku nešto poduzeti. Nedavno jesam, čujem odlično, a osjećam se još bolje. Hvala na interesu i veliki pozdrav iz Europskog parlamenta - rekao nam je jučer Tonino Picula, koji je već aktivan na svom novom radnom mjestu u Bruxellesu i jako je zadovoljan poslom koji je obavio dr. Glumičić. Otkrio nam je i kako je operaciju platio 6500 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod dr. Glumičića je na dogovore i pripreme za operaciju dolazio u pratnji supruge, a vrijeme zahvata i oporavka očito je točno prilagodio ulasku u Europsku uniju jer su mu ožiljci taman zarasli prije velike svečanosti i početka njegovih intenzivnijih aktivnosti u EU parlamentu. No čak i u ovom periodu od proteklih mjesec dana, koliko je prošlo od operacije, većina njegovih političkih kolega nije ni primijetila da su se Piculine uši odjednom sasvim lijepo prilijepile uz glavu i da Zeko više nije zeko. Ili barem to nisu naglas komentirali. 

Sorry, nisam uopće gledala u njegove uši, kaže Ruža Tomašić

I bivši ministar zdravstva, dr. Darko Milinović, poznat po tome da jako pazi na svoj izgled koristeći se pritom isključivo prirodnim metodama prehrane i vježbanja, kaže da nije primijetio novitet na Piculinoj glavi. Uvijek je, kaže, više pažnje obraćao na ono što Picula govori, a ne kako izgleda. Ni Ruža Tomašić, iako Piculi pravi društvo u Europskom parlamentu, nije uočila njegov novi izgled.

- Sorry, nisam uopće gledala u njegove uši, rekla nam je Tomašić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!