Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sad sam odlično': Piculin novi imidž za Europski parlament

None Foto: 24sata

SDP-ova doajena u političkim krugovima zvali su Zeko. U 52. godini otišao je na makeover kod estetskog kirurga i kaže kako se s novim ušima osjeća odlično

SDP-ovca Tonina Piculu, zastupnika u Europskom parlamentu, politički kolege više neće zvati Zeko.

Ovaj nadimak dobio je u političkim krugovima zbog klempavih ušiju koje su se uvijek isticale u prvom planu, a Tonino Picula ih je teško mogao prikriti svojom gustom kosom. Prije mjesec dana posjetio je Estetski kirurški centar našeg poznatog plastičnog kirurga dr. Siniše Glumičića i tamo obavio operaciju ušiju. U klinici dr. Glumičića nisu htjeli ništa komentirati, ali zato Picula ne skriva oduševljenje zbog svog novog izgleda.

Odavno sam zaključio da mogu čuti jednako dobro i s manjim ušima, ali nisam imao priliku nešto poduzeti

- Odavno sam zaključio da mogu čuti jednako dobro i s manjim ušima, ali nisam imao priliku nešto poduzeti. Nedavno jesam, čujem odlično, a osjećam se još bolje. Hvala na interesu i veliki pozdrav iz Europskog parlamenta - rekao nam je jučer Tonino Picula, koji je već aktivan na svom novom radnom mjestu u Bruxellesu i jako je zadovoljan poslom koji je obavio dr. Glumičić. Otkrio nam je i kako je operaciju platio 6500 kuna.

Kod dr. Glumičića je na dogovore i pripreme za operaciju dolazio u pratnji supruge, a vrijeme zahvata i oporavka očito je točno prilagodio ulasku u Europsku uniju jer su mu ožiljci taman zarasli prije velike svečanosti i početka njegovih intenzivnijih aktivnosti u EU parlamentu. No čak i u ovom periodu od proteklih mjesec dana, koliko je prošlo od operacije, većina njegovih političkih kolega nije ni primijetila da su se Piculine uši odjednom sasvim lijepo prilijepile uz glavu i da Zeko više nije zeko. Ili barem to nisu naglas komentirali. 

Sorry, nisam uopće gledala u njegove uši, kaže Ruža Tomašić

I bivši ministar zdravstva, dr. Darko Milinović, poznat po tome da jako pazi na svoj izgled koristeći se pritom isključivo prirodnim metodama prehrane i vježbanja, kaže da nije primijetio novitet na Piculinoj glavi. Uvijek je, kaže, više pažnje obraćao na ono što Picula govori, a ne kako izgleda. Ni Ruža Tomašić, iako Piculi pravi društvo u Europskom parlamentu, nije uočila njegov novi izgled.

- Sorry, nisam uopće gledala u njegove uši, rekla nam je Tomašić.

Komentari (98)
  • Šteta što Milanović nema tako klempave uši, možda bi čuo "glas naroda" !!!!!!!!!!

    3. 7. 2013,   20:45
  • bas mi je sexy sad, dodi da ti grickam uheco

    3. 7. 2013,   19:02
  • Zašto ne?

    3. 7. 2013,   19:04