Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sad se zajedno brinu za bivšeg: Udala se za muževog prijatelja

None Foto: Screenshot/YouTube

Kina: Kineskinja Xie Xiping razvela se od svojeg bolesnog supruga, te se udala za njegovog najboljeg prijatelja kako bi se oboje mogli brinuti o bivšem mužu

Kineskinja Xie Xiping razvela se od svojeg bolesnog supruga i udala se za njegovog najboljeg prijatelja te se sada oboje brinu o njezinom bivšem mužu.  

Xu Xihan i Xie Xiping vjenčali su se 1996. i sljedeću su godinu dobili kćer. Život im je bio sretan i nekoliko godina kasnije Xieping je rodila i zdravog dječaka. No 2002. godine Xu Xihan je doživio nesreću u kojoj je ostao paraliziran od struka na niže. Dobio je 6.000 dolara (oko 40.800 kuna) odštete.

Susjedi su mu govorili da će ga žena ostaviti za samo tri mjeseca. Ali Xieping je ostala uz njega godinama.

Xu je htio da mu supruga bude sretna i počeo je raditi na nju pritisak da se razvede od njega i nađe drugog muža koji će se za nju brinuti. Xieping je odbijala tu ideju, a onda je 2009. ipak predala zahtjev za razvod i odmah se udala za Liua Zongkuija, kolegu i najboljeg prijatelja bivšeg supruga.

Tri godine kasnije Liu i Xie su dobili sina. Par se zajedno počeo brinuti za Xua. Sada njih šestero živi pod istim krovom.

Xu je sretan da je njegova bivša žena našla supruga koji je brižan i sretan je što može gledati kako njegova djeca rastu, piše OddityCentral. 

Komentari (63)
  • zato ja nemam najboljeg prijatelja :)

    1. 7. 2016,   23:57
  • Mnogi nakon teske traume postaju "teski" i njihovim partnerima teze pada to nego iti jedan stupanj invalidnosti..ovaj covjek je rijetkost..bez obzira na svoje stanje on je htjeo zenu usreciti tj da joj prestane biti "teret" u zivotu.mnogima je ovo "bizarno" al njima je to realno i posteno.

    2. 7. 2016,   09:05
  • Bolesnije ne može biti

    2. 7. 2016,   03:21