Obavijesti

Promo sadržaj

“Sajam kineskih proizvoda” u Belmax Centru u Beogradu

“Sajam kineskih proizvoda” u Belmax Centru u Beogradu
5

Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Zhejiang

U razdoblju od 24. do 26. svibnja, u Belmax Centru u Beogradu, održava se “Sajam kineskih proizvoda” na kojem će preko 60 vodećih korporacija – izlagača iz kineske provincije Zhejiang imati priliku predstaviti svoje proizvode iz područja građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvjete, mašina i prateće opreme.

Ovaj jedinstveni događaj, koji se u organizaciji jedne od najrazvijenijih kineskih regija održava u deset zemalja svijeta, prvi put je dobio priliku u 2017. godini svoj potencijal predstaviti zemljama Balkana i to upravo u Beogradu, a nakon što je događaj uspješno prošao, organizatori su odlučili da i ove godine organiziraju isti događaj.

Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Zhejiang.

Zhejiang, s glavnim gradom Hangzhou, broji preko 60 milijuna stanovnika, a predstavništva preko 500 najuspješnijih kompanija svijeta nalaze se upravo u gradovima ove regije.

U protekloj godini investicije ove regije u inozemstvu iznosile su preko 14 milijardi dolara, dok je regija primila 17 milijardi dolara direktnih stranih investicija, što najbolje dokazuje ogroman potencijal ove pokrajine.

Podršku realizaciji ovog projekta dali su i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Ambasada NR Kine u Beogradu, što je najveći pokazatelj važnosti ovog događaja po ekonomiju i suradnju Kine i zemalja Balkana.

Uz Srbiju, ovaj sajam se održava i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji.

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u razdoblju od 24. do 26. svibnja, od 10 do 17 sati. Belmax Centar se nalazi na adresi Autoput 20, u Zemunu, na križanju autoputa E70 i E75.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.