Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Salah dvaput zvao odvjetnika i htio mu ispričati svoju priču?

None Foto: Police nacionale 4

Salah je nestao nakon napada u Parizu 13. studenog. Navodno je odvjetnika zvao dva puta i pitao da li ga želi saslušati i braniti. Tužitelji to nisu htjeli komentirati

Salah Abdeslam (26), bjegunac osumnjičen za napade u Parizu, navodno je kontaktirao odvjetnika Svena Maryja. To je objavila agencija Belga koja tvrdi da se poziva na visoke izvore. Tužitelji kažu da je to zasad samo trač i da to neće komentirati. Odvjetniku iz Bruxellesa Salah se navodno javio dva puta nakon napada i pitao ga da li ga želi braniti i da li je spreman saslušati što ima za reći. Nakon toga bjegunac se navodno više nije javljao odvjetniku. 

Salah je nestao nakon napada u Parizu 13. studenog.

Sumnja se da je trebao izvesti napad, ali se prestrašio ili njegov pojas nije eksplodirao.

Njegov brat Ibrahim raznio se tijekom napada. Brat Mohammed je uhićen, ali se brzo pokazalo da nema veze s napadima pa je pušten. On i obitelj su kasnije istupili u medije i pozvali Salaha da se preda. 

Komentari (19)
  • Koji je napad bio 13. Rujna?

    15. 1. 2016,   11:20
  • Sigurno je ima nesto interesantno za reci i tko zna kakva je to igra i najbolje bi bilo da je mrtav,da se nista ne sazna! Ima tu puno pitanja? Nesto tu smrdi zasto se on uopce javija odvjetniku,zasto se mislija predati....zasto ga nitko ne zeli saslusati! Ubiti kako je uopce moguce da je kriv za smrt 130ljudi i jednostavno pobjegne,kroz Francusku pa su ga vidili u Njemackoj u BMW-u pa su rekli da je bio u Belgiji kako je moguce da je sve to prosa da ga nisu uhvatili,tko ga stiti i sto ima on za reci!!!! Znam znam ispada kao teorija zavjere....al svakako tu nesto ne stima!

    15. 1. 2016,   14:26
  • Nema pregovaranja sa teroristima, na prvo drvo I zbogom.

    15. 1. 2016,   11:20