Obavijesti

News

Komentari 53

Sam se prijavio: Kamenjem je štitio cvijeće, pogodio ženu

Sam se prijavio: Kamenjem je štitio cvijeće, pogodio ženu
3

Zagrepčanki Petri Cular kamen je doletio u glavu i rasjekao čelo. Čovjek se sam prijavio. Zbog jakog udarca Petra 10 dana mora mirovati i izbjegavati gledanje u ekrane

VIDEO

Vraćala sam se s posla i hodala prema tramvaju. Iznenada je pred mene pao kamen. Zastala sam, pogledala ga i nastavila hodati, kad me zaboljela glava. Sagnula sam se, shvatila da krvarim i zajaukala, još pod dojmom nesreće govori nam Zagrepčanka Petra Cular (37).

Pokretanje videa...

01:48

Proteklog četvrtka poslijepodne u čelo ju je usred Albaharijeve ulice pogodio kamen i rasjekao ga. U pomoć su joj odmah pritrčale djelatnice obližnje pošte.

- Uvele su me u poštu. Brzo su donijele maramice i pokušale mi zaustaviti krvarenje te pozvale Hitnu pomoć i policiju. Brisale su moje stvari od krvi, vjerojatno kako ne bih vidjela tu silnu krv i još se više preplašila - prisjeća se Petra dodajući kako je Hitna pomoć jako brzo stigla. Vrtjelo joj se u glavi te su je dva medicinara uvela u sanitetsko vozilo.

- Odvezli su me do bolnice gdje su mi snimili glavu i rekli da nasreću nije pukla kost. No kost se vidjela od raspuknute kože na čelu te su to morali šivati u više slojeva. Kad sam liječnika pitala koliko imam šavova, nije mi htio reći, valjda da se ne prestrašim - opisuje nam Petra. Istaknula je da su liječnici njezine ozljede proglasili lakšim ozljedama. Iako joj nisu rekli da ima potres mozga, zbog jakog udarca u glavu uputili su je da miruje i deset dana bude u mraku, bez gledanja u bilo kakve ekrane.

- Još sam dobro i prošla jer je kamen bio velik i šiljat. Ne smijem ni pomisliti što se moglo dogoditi da me pogodio pet centimetara niže, u oko. Što da je umjesto mene kamen pogodio neko dijete ili starijeg čovjeka sa slabim srcem. Zgrada pored koje sam hodala ima osam katova, a na podu su, osim dva kamena, pronašli i kliješta. Kuda hodati i kako biti siguran da mi opet neće nešto doletjeti na putu do posla - govori Petra. Prisjetila se kako je jednom pred nju doletio daljinski, jer je žena s balkona istresala stolnjak i nije vidjela da je ostao u njemu.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je žena lakše ozlijeđena. Tijekom nevremena jedan je stanar u toj zgradi kamenjem htio zaštititi tegle s cvijećem, no jedan kamen je vjetar otpuhao na Petru. Sam se prijavio policiji nakon nezgode, a još se ne zna hoće li ga prijaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa