Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sama se polila kiselinom pa izmislila da ju je napala žena

None Foto: Screenshot/YouTube/Inside edition

Lizzie Dunn je pretrpjela opekline drugog stupnja na licu i glavi. Psiholozi pokušavaju zaključiti zašto je Lizzie sama sebe polila kiselinom, a onda lagala policiji u New Yorku

Lizzie Dunn (52) rekla je policajcima u New Yorku da ju je napala žena zbog novca. Rekla im je da ju je napadačica prvo tražila cigaretu, a onda ju je polila kiselinom. No policiji je cijeli slučaj bio vrlo sumnjiv. Lizzie je na kraju priznala da si je ozljede nanijela sama. 

- Trebao nam je samo dan da otkrijemo kako je priča izmišljena. Žena si je sama nanijela ozljede i nije bilo napadačice, a javnost je sigurna - objavila je policija. Dunn je rekla CBS-u da je njezina napadačica imala vrlo ugodan glas koji se iznenada promijenio nakon što joj nije dala cigaretu. 


- Onda me zgrabila za rame i počela mi špricati kiselinu u lice - rekla je Dunn. Dunn je pretrpjela opekline drugog stupnja na licu i glavi. Psiholozi pokušavaju zaključiti zašto je Lizzie sama sebe polila kiselinom, a policija i dalje razmatra da li će ju prijaviti zbog lažne prijave ili neće, piše Daily Mail. 

Komentari (23)
  • Čuj to policija i dalje razmatra da li će ju prijaviti zbog lažne prijave ili neće, pa žena pukla ko kokica i zalijala se kiselinom kaj imaš tu razmatrat na liječenje i aj bok

    17. 1. 2018,   20:47
  • Žrna treba psihijatrijsku skrb..

    18. 1. 2018,   08:27
  • što se to slomi u čovjeku da si nanese takve ozljede .. strašno

    17. 1. 2018,   21:11