Obavijesti

News

Komentari 252

Šamara đake, tjera ih da mu nose kavu, vrijeđa roditelje...

Šamara đake, tjera ih da mu nose kavu, vrijeđa roditelje...
3

Prijavili su ga policiji i inspekciji, ali ravnatelj škole tvrdi da mu ne može dati otkaz bez obzira na sve što čini. Nastavnik te optužbe odbacuje i ne želi ih komentirati

VIDEO

Učenici, roditelji i nastavnici Srednje strukovne škole u Vukovaru prijavili su zbog mobbinga nastavnika Željka Đurića (53), koji ih, kako tvrde, vrijeđa i šikanira.

Đurića su prijavili policiji i prosvjetnoj inspekciji, ali ravnatelj škole tvrdi da mu ne može dati otkaz bez obzira na sve što čini. Đurić je u Vukovar došao iz BiH, gdje je, kako tvrdi, završio samo dvije godine fakulteta na smjeru “ekonomika turizma”. 

Prije deset godina u Obrtničkoj komori Vinkovci položio je ispit za majstora natkonobara, što mu je, kako tvrde u školi, dovoljna kvalifikacija da predaje konobarstvo. Učenici i roditelji se žale da Đurić godinama vrijeđa djecu. Za njega su oni “magarci, konji, probisvijeti”. 

Učenici se žale da ih povlači za uho, ovlaš šamara, tjera ih s nastave vičući “marš iz učionice”... Đaci tvrde da mu moraju donositi kavu tijekom nastave, koju on najčešće provede tako što na internetu čita novine. Sve to ne bi možda ni izašlo na vidjelo da se Đurić nije sukobio s kolegicom koja je tek došla u školu i dobila dio njegove satnice.

- Počeo me vrijeđati i omalovažavati prvi dan kad sam došla predavati, i to pred učenicima. Govorio je đacima da sam kafanska pevaljka. Sve je to trajalo svaki dan dva mjeseca. Neukusni seksualni komentari bili su kap koja je prelila čašu. Prijavila sam ga ravnatelju, Ministarstvu prosvjete, policiji, te doznala da nisam jedina. Kod ravnatelja postoji prijava i druge kolegice, ali i prijave roditelja koji su rekli da i njih i njihovu djecu Đurić naziva na privatni mobitel i vrijeđa - rekla nam je Jasna Ostojić. 

Đurić je, kako tvrdi, u školi dijelio i njezine fotografije s Facebooka, na kojima je u kupaćem kostimu sa svojom djecom. Ravnatelj Vladimir Matić kaže kako su Đuriću izrekli pisanu opomenu pred otkaz i o svemu obavijestili prosvjetnu inspekciju u Osijeku, kojoj su poslali više od 100 stranica pisanog materijala, presnimaka poruka s mobitela i svega što su dobili kao dokaze mobbinga. Jasna Galić-Minarik, voditeljica prosvjetne inspekcije potvrdila nam je da su dokumente primili i da će poslati inspektore u školu. 

Đurić sve te optužbe odbacuje i ne želi ništa komentirati. Tvrdi da je sve što je imao reći rekao policiji i prijeti tužbom zbog uznemiravanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa