Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Samo je htjela postati mama': Ubili su trudnicu, beba kritično

None Foto: Kellymary Fauvrelle/Facebook

Policija istražuje slučaj ubojstva 26-godišnje trudnice Kellymary Fauvrelle, a za njeno su ubojstvo osumnjičeni 37-godišnjak koji je u međuvremenu pušten te 29-godišnjak. Beba se u kritičnom stanju nalazi u bolnici.

Kellymary Fauvrelle (26), inače strastvena bajkerica, koja je živjela u blizini Croydona kod Londona, imala je samo jednu želju u životu - htjela je postati majka. Prije osam mjeseci je ostala trudna i jako se veselila rođenju bebe.

Foto: Kellymary Fauvrelle/Facebook

- Jedva čekamo da te upoznamo - napisala je u veljači uz fotografiju ultrazvuka.

Kellymary Fauvrelle je u subotu ubijena. Susjedi su novinarima rekli kako su čuli da netko u kući vrišti, a onda je izašla žena koja se srušila na ulicu. Bebu su porodili na licu mjesta te je u bolnici, u kritičnom stanju.

Policija je privela muškarca (37) koji je u međuvremenu pušten, ali je i dalje pod istragom. Istoga dana, policija je privela i 29 godišnjaka, koji se još uvijek nalazi u pritvoru, prenosi BBC.

- Kellymary je bila predivna osoba, jako draga. Silno se veselila što će biti majka. Bojimo se da njezin sin nažalost neće preživjeti - kaže Rosa Fauvrelle strina ubijene djevojke, piše Daily Mail.  

Ubojstvo Fauvrelle 64. je ubojstvo u Londonu ove godine. 

- Nasilju protiv žena nema mjesta u našem gradu i stravična ubojstva u domovima poput ovog pokazuju s kakvim se problemom suočavamo. U mislima sam s nevinim djetetom te s majkom koja je tako tragično preminula, napisao je na Twitteru gradonačelnik Londona Sadiw Khan. 

Komentari (15)
  • Pod ravnanjem nesposobnog gradonačelnika Sadiqa Khana i njegovom politikom uvoza trećesvjetske imigrantske populacije, London postaje nalik trećesvjetskim vukojebinama. Ta tko je to mogao očekivati? Gradonačelnik Sadiq jamačno ne.

    1. 7. 2019,   15:04
  • "Diversity is our strength" - Sadiq Khan..... je, da... vidimo

    1. 7. 2019,   18:19
  • Naselili se problematicni, Englezi im dopustili, i sad imaju i svojeg gradonacelnika. Jos samo fale serijatski zakoni.

    1. 7. 2019,   19:00