Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo na Chill&Grillu: Gurajte tačke i osvojite vrhunski roštilj

None Foto: Dreamstime 2

Prva runda igre na zagrebačkom Bundeku je u nedjelju, 29. 4. u 15.30 sati, a finalna utrka u 1. 5. u 13:05 sati

Proljeće je i vrijeme za chillanje&grillanje. I baš zato od 27. 4. do 1. 5. svakako navratite na Bundek gdje se održava festival klope, cuge i mjuze Chill&Grill. Prošle godine nas je posjetilo preko 40.000 ljudi pa smo ove godine dodatno obogatili ponudu – cjelodnevna zabava za obitelj, hrana, glazba i bogata nagradna natjecanja. I da, ove godine organizirali smo duplo više programa za djecu jer dok vi uživate pod suncem u prostranoj chillout zoni gdje vas očekuju brojni darovi, vaši najmlađi zabavit će se u Pevec Kids korneru - prostoru rezerviranom samo za njih.

Tamo će sudjelovati i u brojnim nagradnim igrama. No, na programu su nagradne igre i za odrasle. A upravo Pevec pobrinuo se da najsretniji posjetitelj dobije vrhunski roštilj. Jeste li ikada jeli svinjska rebarca, tako meka da se meso samo odvaja od kosti? Vrlo vjerojatno je da su pripremljena u smokeru, specijaliziranom za dimljenje, koji se lako održava na konstantnoj niskoj temperaturi. A upravo roštilj smoker glavna je nagrada koju će neki sretni par dobiti ako pobijedi u nagradnoj igri utrka u guranju tačaka za parove.

Foto: Martin Janecek www.mjanecek.com Prva runda igre je u nedjelju, 29. 4., u 13:05. Dobrodošli su svi. A oni koji uđu u finale, natjecat će se u guraju tačaka za parove na sam Praznik rada, u nedjelju, u 15.30 sati.

Pobjednik osvaja roštilj iz Peveca!

Tema: Promo sadržaj