Obavijesti

News

Komentari 17

Samo pozitiva: Davor je vrata oblijepio s mislima iz 24sata

Samo pozitiva: Davor je vrata oblijepio s mislima iz 24sata
4

Njegov hobi: Nakon što je od vrha do dna polijepio vrata na spavaćoj sobi, Davor Podnar (40) iz Požege vicevima iz novina odlučio je ukrasiti ostala vrata

VIDEO

Mudrim mislima, izjavama i fotografijama iz 24sata oblijepio sam cijela vrata spavaće sobe. Možda sam po tome jedinstven u Hrvatskoj. To je hobi s kojim sam počeo prije četiri godine, kaže nam Davor Podnar (40) iz Požege.

Ovaj Slavonac tvrdi kako baš svako jutro na vratima pročita neku mudru misao koju taj dan nastoji primijeniti. Iako nema više mjesta gdje bi lijepio nove misli, od svojeg hobija neće odustati. Svaku misao, naslov ili fotografiju od sada će, kaže, lijepiti i na preostala vrata u svojoj kući.

– Isprva sam sve te mudre izreke mislio zapisivati samo u bilježnicu, ali mi se lijepljenje po vratima učinilo kao bolja i originalnija ideja. Prošle godine smo sva vrata u kući lakirali, no ova nisam htio ni taknuti jer bih morao skidati sve što sam na njih zalijepio - ponosno nam je objasnio Davor. 

Tvrdi da su njegovi ukućani sretni zbog neobičnog hobija, a kako je pretplatnik 24sata, ne pada mu napamet da prestane sa skupljanjem. Svakoga dana novine prvo pažljivo pročita, a potom iz njih izrezuje najzanimljivije dijelove i pohranjuje u staru kutiju. Otkrio nam je da je nedavno počeo i sa skupljanjem viceva kojima planira ukrasiti vrata susjedne sobe. Od svih izreka koje je svih tih godina prikupio najdraža mu je ona od O. Mardena: “Najveća stvar koju čovjek može učiniti je izvući najviše od onoga što mu je dano. Samo je to uspjeh, ništa drugo”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Davor nije propustio istaknuti da se divi ljudima koji viceve smišljaju i htio bi ih svakako jednom upoznati.

- Probao sam i sam smisliti koji vic, ali jako je teško biti originalan, pa sam za sada do daljnjega odustao - povjerio nam je Davor. Po struci je pomorski nautičar, oplovio je cijeli svijet, a najviše ga se dojmila Azija, posebice Kina, Malezija i Singapur.

- Obožavam stare izreke drugih zemalja. Dok sam radio na brodu, zapisivao sam sve što mi se činilo zanimljivim. Na taj način sam si kratio vrijeme - rekao nam je Davor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.