Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo se htio provozati: Ušao u helikopter, izvlačila ga policija

HTIO UVUĆI I BICIKL: Muškarca koji je imao srčani udar trebali su prebaciti u splitsku bolnicu, no prije polijetanja u helikopter je 'uletio' rastrojeni 41-godišnjak iz Zagreba

Kako je za Dubrovački dnevnik izjavio neslužbeni izvor, muškarac (41) iz Zagreba na Orebiću ometao je hitni medicinski prijevoz helikopterom. Muškarca koji je imao srčani udar trebali su prebaciti u splitsku bolnicu, no prije polijetanja u helikopter je 'uletio' rastrojeni 41-godišnjak koji se htio provozati. Kako nije htio izaći iz helikoptera, pozvali su policiju.

- Kad je vidio helikopter, uletio je i nije htio izaći, htio je ići s njima. Srećom, policijska patrola je tada bila u Orebiću te su ga molili da izađe, na kraju su u tome i uspjeli. Navodno je htio i bicikl unutra uvući - izjavio je izvor za spomenuti medij. 

Dubrovačko-neretvanska policija potvrdila je da su intervenirali i rastrojenog muškarca odvezli na psihijatriju u Dubrovnik.

- Oko 11:30 sati na nogometnom igralištu u Orebiću je bio organiziran hitni medicinski prijevoz. Jedan 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva je pokušao ometati prijevoz. Policija je intervenirala te je muškarac predan na odjel psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a hitni medicinski prijevoz je realiziran - potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Komentari (9)
  • Covjek ugrozen, a ovaj se hoce vozat, ne da bi ga ja izbacio, izbacio bi ga s 3000 metara

    4. 4. 2019,   21:01
  • Rastrojeni 41 godišnjak bio je pilot helikoptera

    4. 4. 2019,   20:57
  • Teška južina.

    5. 4. 2019,   00:06