Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samsung Galaxy A: Vrhunske značajke po povoljnim cijenama

None Foto: Samsung 3

Pametni telefoni neizostavan su dio naše današnjice i prate učestale promjene načina na koji se povezujemo, bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom životu

Upravo novi pametni telefoni iz Samsung Galaxy A serije donose spoj vrhunske tehnologije i inovacija te napredne značajke koje ih razlikuju od ostalih. Današnjoj, sve zahtjevnijoj, generaciji je tako omogućeno da za uložen novac dobije najbolje od onoga što joj je potrebno – vrhunski  zaslon, najbolju kameru i najsnažniju bateriju.

Pametni telefoni za one koji žive u „eri života uživo“

Novu Galaxy A seriju čini šest različitih pametnih telefona – svaki prilagođen različitom načinu života i platežnim mogućnostima. Osim A10, A50 i A70 uređaja, Samsungovu najjaču liniju u ovom segmentu stvaraju A20e, A40 i A80 uređaji.

Galaxy A50 i zaslon za širi pogled u svijet

Nudeći vrhunske značajke kamere, dugotrajnu bateriju koja se brzo puni i Infinity-U zaslon, Galaxy A50 izvrstan je odabir za povezivanje sa svijetom. Njegov 6,4-inčni zaslon obuhvaća ovaj pametni telefon od ruba do ruba tako da je gotovo bez okvira. Uz FHD+ rezoluciju i sAMOLED boju, bez problema možete uroniti u svoje omiljene videozapise ili prijenose uživo.

Foto: Samsung

Galaxy A50 također omogućuje fotografiranje i dijeljenje fotografija na revolucionaran način. S njegovom trostrukom kamerom i ultra širokim objektivom možete fotografirati svijet oko sebe bez ikakvih ograničenja. Bez obzira fotografirate li hranu, kućnog ljubimca ili stvari koje volite, optimizator scene na Galaxy A50 to prepoznaje i poboljšava vašu fotografiju uz pomoć umjetne inteligencije. Tako dobivate optimalnu svjetlinu, zasićenost i sve što vam treba kako biste zabilježili stvarnost onakvom kakva vam je u pamćenju.

Glavna kamera od 25MP fotografira omogućit će vam fotografiranje živopisnih fotografija na jarkom dnevnom svjetlu. Ako pak poželite fotografirati u mračnim uvjetima, inovativni objektiv na Galaxy A50 omogućuje jasne fotografije otkrivanjem više svjetla. 

Foto: Samsung

Galaxy A50 ima skener za očitavanje otiska prsta na zaslonu koji vam omogućuje otključavanje telefona bez promjene držanja. Također, ovaj pametni uređaj dolazi u udobnom tankom dizajnu i glatkom zakrivljenom obliku, a dostupan je u četiri nove karakteristične boje: crnoj, bijeloj, plavoj i koraljnoj

Tražite li raznolike i moćne uređaje koji mogu pratiti ove spontane interakcije, ne sumnjamo kako će Samsung uređaji iz nove A serije to i omogućiti – po pristupačnim cijenama. Više informacija o uređajima možete pogledati na www.samsung.com/hr.
 

 

Tema: Promo sadržaj