Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sanader nije niti tražio dozvolu da ode na vjenčanje svoje kćeri

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Mladenci na svadbu stižu iz Münchena gdje već nekoliko godina žive. Ivo je mogao zatražiti dozvolu da ode na svadbu

Kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna Sanader, vjenčat će se ove subote, ali njen otac neće prisustvovati na svadbi.

Potvrdila je to Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković za Jutarnji. Podsjetimo, Sanader je od 4. travnja u istražnom zatvoru u Remetincu zbog afere Planinska.

Dozvolu za prisustvovanje svadbi nije niti zatražio, dodala je Sloković. U jednom trenutku je razmišljao da ju zatraži, ali je odustao zbog činjenice da bi na svadbi morao biti u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca.

Inače, sudovi u ovakvim situacijama odobravaju izlazak iz zatvora.

Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Mladenci na svadbu stižu iz Münchena gdje već nekoliko godina žive.

Tema: Hrvatska

Komentari (23)
  • Cudo da duet,Sokolovic-Prodanovic,koji brani uspjesno uz pomoc drzave sve kriminalce koji su opljackali ili bolje receno pocistili Hrvatsku nisu reagirali!

    21. 5. 2019,   18:58
  • Nepotreban članak..na žalost čitljiv za mnoge..pa i za mene...cura se udaje i nema potrebe išta negativno komentirati..otac joj služi kaznu zatvora i treba se doticati onih koji se šepure na slobodi

    21. 5. 2019,   18:48
  • Miraz je vec dobila u milijunima.

    21. 5. 2019,   18:10