Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sanader nije puno tugovao što kćer Brunu nije vodio do oltara

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell 11

Dok je Bruna razmjenjivala zavjete i prstenje s Vedranom Vukadinovićem, bivši premijer u remetinečkoj ćeliji ponašao se uobičajeno. Nije djelovao posebno sretan niti deprimiran

Ako je Ivo Sanader (65) i bio potišten što ne može prisustvovati svadbi mlađe kćeri Brune (30) u hvarskoj katedrali, ničime to nije odavao, saznajemo iz pouzdanih izvora.

Dok je Bruna razmjenjivala zavjete i prstenje s Vedranom Vukadinovićem, bivši premijer u remetinečkoj ćeliji ponašao se uobičajeno. Nije djelovao posebno sretan niti deprimiran što kćer nije vodio do oltara. Kako je sam u sobi, nikoga nije mogao ni počastiti.

Zato su tamo bili drugi članovi obitelji Sanader. Brunu je do katedrale dopratila njezina starija sestra Petra (32), a među okupljenima su, naravno, bili majka Mirjana te brat Ive Sanadera - don Vinko Sanader. A iako nije bilo Ćaće na ceremoniju vjenčanja došla su njegova dva najbliža suradnika koji su mu ostali vjerni nakon svih afera. Na Hvar je tako stigao Luka Bebić, kao i Jerko Rošin.

Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

UDALA SE BRUNA SANADER Petra došla na sestrinu svadbu s torbicom od 30.000 kuna...

Da ni Bruna nije dozvolila da joj išta pokvari vjenčanje iz snova, pokazuje i snimka koju je objavio jedan dalmatinski portal. Na njoj se vidi kako su mladenci, zajedno s ostalim dobro raspoloženim gostima, u hvarskom klubu Carpe Diem "odvalili" na žestoke note pjesme "Bella Ciao", "himne" antifašističkog pokreta.

Podsjetimo, Ćaća je u Zatvoru u Zagrebu od 4. travnja zbog afere Planinska. Vrhovni sud povisio mu je kaznu s četiri i pol na šest godina zatvoru smatrajući da je riječ o "osmišljenoj političkoj korupciji u njenom najtežem obliku". Sanaderu sad preostaje nadati se da će njegov tim branitelja ponovno uspjeti Ustavnom tužbom srušiti presudu.

OSTAJE U REMETINCU Sanader nije niti tražio dozvolu da ode na vjenčanje svoje kćeri

Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mogao je Ćaća tražiti da ga puste na svadbu, no kako bi s njim u svakom trenutku morala biti tri pravosudna policajca, odustao je od te ideje, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. Vrijeme u Remetincu Sanader krati igranjem ping-ponga s Željkom Dolačkim, bivšim načelnikom zagrebačke krim policije osuđenim zbog krađe novca i zlata iz policijskog sefa, i Šimunom G. 

Tri majstora "pingača" zbog sigurnosnih razloga, kako ih netko ne bi napao ili vrijeđao, nalaze se na posebnom odjelu. Sanader, kojega u Remetincu zovu "deda" je sam u ćeliji, a zatvorskim dvorištem šeta s "tatom", bivšim policijskim inspektorom Željkom Dolačkim, i "unukom", njegovim cimerom iz ćelije, nekadašnjim čuvarom u Remetincu Šimunom G.

Komentari (91)
  • zbog učestalih ,nepotrebnih žutih a i crvenih kartona-nepravednih,predlažem uvođenje VAR tehnologije u portalu 24 sata.

    26. 5. 2019,   16:11
  • U biti Sanader voli Hrvate i Hrvatsku. Inu je dao Mađarima, a kćer Srbinu biti će da nas više voli. Hvala Ivo hvala ti puno

    26. 5. 2019,   16:03
  • pa nije imao zašto tugovati ni on,a bome ni kćerka što tatica nije na svadbi,,pa tatica dao kćerkici više miliunski dar novca što je pokrao hrvatski narod i državu,,te prodao inu,,kćerkice namirene do smrti,,čak i njezina djeca,,Sanader će malo biti u zatvoru,i to je to,a i sumnjam da će dugo ostati u zatvoru,jer će Čedo i Jadranka sve ućiniti da ga oslobode,još koji milionćek da hrvatskim korumpiranim sucima i slobodan kao ptica na grani,,i svi sretni i veseli.

    26. 5. 2019,   16:30