Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sanader prigovorio HRT-u, Sutlić misli uštedjeti duplo

None Foto: 24sata

HRT tvrdi da se njegove planirane uštede ostvaruju prema planu te najavljuje da će u odnosu na prijavljeni plan uštedjeti dvostruko

Premijer Ivo Sanader prozvao je četiri državne tvrtke jer ne štede dovoljno. HRT, jedna od prozvanih tvrtki, tvrdi da se njegove planirane uštede ostvaruju prema planu te najavljuje da će u odnosu na plan koji je prijavljen Vladi uštedjeti dvostruko. I iz Croatije osiguranja poručuju da će do kraja poslovne godine postići planirane uštede. Te dvije tvrtke, uz ACI i Narodne novine, prozvao je premijer Ivo Sanader na sjednici Ekonomskog vijeća jer su od svih javnih poduzeća najmanje uštedjele. Ako ne uštede, primijenit će se sankcije, piše Večernji.

Komentari (1)
  • Bravo HRT,znamo da cete ustedit to je sigurno.Sa ovakvim programom to je zagarantirano.Pa kako vas samo nije sram jos i u javnosti davat takve izjave.Toliko repriziranih repriza svega i svacega po cijeli dan...fuj.Pa svaka lokalna tv napravi sada bolji program od vas.Za dalji komentar jednostavno ne mogu naci rijeci kojim bih vas opisao.Blam,blam,fuj.

    12. 6. 2009,   09:46