Obavijesti

News

Komentari 306

Precjednica poručila: Selim se konačno i to u dom na Savi

Precjednica poručila: Selim se konačno i to u dom na Savi
20

Program je otvorio poznati komičar Ivan Šarić, a skupu su dali podršku News Bar, Sprdex, Nik Titanik, Ja Zmaj, Siniša Mareković, Di su pare?, Ćaća se vrača, Precjednica i komičar Peđa Bajović

VIDEO

>>> Posljednja informacija

21.52 - Ivan Šarić na kraju skupa je od okupljenih zatražio aplauz te ponovno podravio sa 'Za satiru', a publika je odgovorila 'spremni'. 

21.35 - Video porukom javili su se i podršku izrazili Sejo Sexton iz Zabranjenog pušenja i Top lista nadrealista. Uslijedio je nastup grupe Elemental. Na kraju nastupa poručili su 'smrt fašizmu, sloboda narodu'. 

21.08 - Na pozornicu su se popeli Siniša Mareković, Ja Zmaj, News Bar i Precjednica. Na stepenicama paviljona u Zrinjevcu fotografirali su se u stilu vlade koja preuzima mandat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

20.48 - Ivan Šarić pozdravio je okupljene tri puta uzvikom 'Za satiru', a oni su u glas odgovorili 'Spremni'. Uslijedio je koncert grupe High5. 

20.28 - Putem video zida podršku ukinutom Montiranom procesu dao je osječki reper Stjepko Galović Kandžija.

20.16 - Pred okupljene se popela 'Kolinda Grabar Kitarović', odnosno komičarka Marijana Perinić Precjednica. Pozdravila je okupljene i pozvala na svečano obilježavanje 1. aprila.

- Hvala svima što imam 300.000 prijatelja na Facebooku i 300.000 nezaposlenih - poručila je. 

- Konačno selim u dom za koji sam spremna. U dom na Savi se selim. Večeras nema mjesta žaljenju. Ima mjesta smijanju. Štoviše Zrinjevac bi trebalo blagosloviti! Neka naše vrijednosti opstaju, a to su vrijednosti puno smijeha, kruha i igara. Idemo piti zajedno, hvala vam puno - rekla je Precjednica i zaradila veliki pljesak. 

20.11 - Na pozornici su imitatori koji glume premijera Tihomira Oreškovića i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

18.00 - Na zagrebačkom Zrinjevcu se u petak oko 18 sati okupilo se oko 1000  na skupu 'Za satiru spremni'. Okupili su se zbog inicijative koja je najavljena kao odgovor povodom sustavnih napada na slobodu izražavanja u javnom prostoru i pokušaja javne stigmatizacije satire kao takve što je kulminiralo cenzurom Montiranog Procesa na HTV-u. Inicijativu čine organizacije civilnog društva udružene Inicijativu čine organizacije civilnog društva udružene u Platformu 112, udruga Domino i Hrvatsko novinarsko društvo te hrvatski satiričari.

Program je otvorio poznati komičar Ivan Šarić, a skupu su dali podršku News Bar, Sprdex, Nik Titanik, Ja Zmaj, Siniša Mareković, Di su pare?, Ćaća se vrača, Precjednica i komičar Peđa Bajović.

- Mi tu nismo ni lijevo ni desno. Ovo smo organizirali mi kojima je pun k... svega. Ne želimo ni o četnicima ni o ustašama, dosta nam je. Njemačka ima proizvodnju automobila, a mi imamo Rimca s jednim autom. Predsjednica nam j..... studira. Što će ti j..... diploma, predsjednica si - kazao je voditelj programa Ivan Šarić.

Pokretanje videa...

01:38

Podršku satiričarima dali su i Peđa Grbin, Gordan Maras, Bojan Glavašević, Danijela Trbović, Vili Matula,  kao i HRT-ove novinarke Elizabeta Gojan, Mirna Zidarić i mnogi drugi.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 306
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora