Obavijesti

Promo sadržaj

Satnice svih pozornica 16. Seasplash festivala

Satnice svih pozornica 16. Seasplash festivala
2

16. Seasplash festival kreće u četvrtak, 19. srpnja, a tik pred festival objavljena je i detaljna satnica nastupa na svih pet pozornica rasprostranjenih na štinjanskom poluotoku te na tvrđavi Punta Christo

16. Seasplash festival kreće u četvrtak, 19. srpnja, a tik pred festival objavljena je i detaljna satnica nastupa na svih pet pozornica rasprostranjenih na štinjanskom poluotoku te na tvrđavi Punta Christo. Preko 80 domaćih i inozemnih izvođača gledat ćemo na pozornicama od plaže do tvrđave.

Umjetnici i kolektivi kao dio ArtSplash kolonije predstavljaju svoje radove na 16. Seasplash festivalu

Vođena ciljem da okupi što više umjetnika, ArtSplash kolonija bavi se različitim aspektima i područjima vizualne umjetnosti i kulture. Kao umjetnička platforma zajednički okuplja i umrežava grupu umjetnika čije ćete radove moći vidjeti šetajući festivalskom lokacijom. Od 14. Seasplash festivala pa do danas ArtSplash kolonija okupila je preko 25 kreativaca, street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika koji su svojim radovima festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Ove godine, iako više okrenuta domaćim snagama, kolonija predstavlja neka već znana lica, ali i ona koja su po prvi puta dio Seasplash festivala.

Više o sudionicima ArtSplash umjetničke kolonije saznajte ovdje 

Do tvrđave Punta Christo sa Seasplash autobusom! 

I ove je godine Seasplash festival u suradnji sa Pulaprometom organizirao autobus koji će posjetitelje 16. Seasplash festivala prevoziti iz Pule u Štinjan na tvrđavu Punta Christo i obratno.
Posebna Pulaprometova linija broj 61 SEASPLASH prometovati će u sve dane festivala; četvrtak 19., petak 20., subota 21. i nedjelja 22. srpnja. Autobus će u navedene dane polaziti u 21:30 i 22:30 sati sa stajališta Giardini preko puta FINE u Puli, voziti preko Velog vrha i Fažanskom cestom do Benussija gdje će skrenuti na Puntiželu i potom voziti na Punta Christo.
Povratak sa tvrđave će biti organiziran u 04:30 i 05:30 sati ujutro svakog dana festivala. Cijena karte iznositi će uobičajenih 11 kuna kod vozača ili preko kartice (ako netko ima ili kupi).

Seasplash 2018. Merchandise!

U sklopu ovogodišnjeg izdanja Seasplasha, tijekom trajanja festivala biti će otvoren i službeni merchandise shop u samom srcu tvrđave Punta Christo. Na licu mjesta biti će dostupne službene festivalske majice (T-shirts/Hoodies/Vests) s vizualima koje je izradila Marijana Krbot, te razni drugi odjevni artikli.
Također, za sve željne fizičkog doživljaja glazbe biti će dostupna LP i CD izdanja etikete PDV kao i aktualna izdanja cijenjenih ovogdišnjih inozemnih gostiju: Mad Professor, Dubmatix, Kanda, Kodža i Nebojša, Parly B, Conscious Youth… To su samo neki od bendova iz kataloga izdavača koji podržava dobar duh Seasplash festivala, među kojima će se pronaći za svakoga ponešto: Ariwa, ​Echo Beach, Scoops, Deep Root, Scotch Bonnet Records, Scrub A Dub, Universal Egg, Jarring Effects itd.

Mapa 16. Seasplash festivala

16. Seasplash festival ulaznice 
U prodaji su festivalske, jednodnevne, vikend te grupne ulaznice. Povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Sve ulaznice mogu se naći na ovom linku i u Entrio sistemu i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Najavni video 16. Seasplash festivala!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike