Obavijesti

Promo sadržaj

Savršena shopping destinacija za mini obiteljski izlet

Savršena shopping destinacija za mini obiteljski izlet
5

Summer fashion ponuda uz popuste od 30 do 70% u Designer Outletu Croatia

Tijekom radnog tjedna uvijek vam nedostaje dragocjeno vrijeme koje možete provesti sa svojom obitelji i zato nestrpljivo čekate vikend jer je on rezerviran za vaše najbliže. Već smo duboko zakoračili u proljetnu sezonu, a probudila se i potreba da u ormaru imate spremne ljetne outfite pa se shopping izlet čini kao odlična ideja za obiteljsko druženje. 

Designer Outlet Croatia savršena je destinacija koja vam uz popuste od 30 do 70% tijekom cijele godine nudi sve što je potrebno za mini obiteljski izlet.

U stilu svjetskih village shopping centara Designer Outlet Croatia otvorenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama stvara ugodnu atmosferu i krije ponudu između više od 100 fashion i lifestyle brendova. Osim najboljeg shoppinga i neodoljivih popusta u centru možete uživati i u atmosferi zagrebačkog starog grada i kule Lotrščak, dok dubrovačkim kalama možete prošetati do dubrovačkog gradskog tornja.

Za one najmlađe, koji nisu ljubitelji shoppinga, Designer Outlet Croatia u robnoj kući IKEA sprema nezaboravnu zabavu u Dječjoj igraonici uz kvalificirane odgajatelje. 

Autobusna linija, koja vozi nekoliko puta dnevno sa Savskog mosta i zaustavlja se na ključnim mjestima u gradu, čini shopping izlet u Designer Outlet Croatia još dostupnijim i privlačnijim. Uz popuste do 70 % iz vruće ljetne Summer fashion ponude izdvojili smo kombinacije kojima nećete moći odoljeti: 


DJEČJE LJETO

Designer Outlet Croatia

 

SVEČANI LOOK ZA NJU – IDEJE ZA VJENČANJA I MATURALNE VEČERI

Designer Outlet Croatia

CASUAL MUŠKA KOMBINACIJA ZA SVAKI DAN

Designer Outlet Croatia

 

NUDE LJETNI STYLING ZA NJU I NJEGA

Designer Outlet Croatia

 

Designer Outlet Croatia ponude potražite na: www.designeroutletcroatia.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline