Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Savršena sigurnost koju kreira Samsung

None Foto: Samsung 3

Sigurnost je ono što smo kao mali vidjeli u roditeljima. Iz takvih trenutaka nastala su lijepa i topla sjećanja na zaigrano i bezbrižno djetinjstvo

Kada odrastemo, sjećanja iz djetinjstva prizivamo po osjećaju, a ona ovise o tome jesmo li se osjećali sigurno, radosno i zaštićeno. No, što se dogodi kad odrastemo? Gdje odrasli pronalaze sigurnost i što uopće za njih taj pojam predstavlja? Jedan od odgovora svakako je sigurnost mobilnih uređaja, koji su danas dostupni svima i bez kojih je teško zamisliti obavljanje svakodnevnih aktivnosti i život općenito.

Samsung Knox – savršen oblik sigurnosti 

Budući da smo naše planove, uspomene i kontakte smjestili u jedan, ne više toliko mali uređaj, od iznimne nam je važnosti da nam taj pametni uređaj pouzdano štiti sve pohranjene podatke. Svjesni smo raznoraznih opasnosti u svijetu tehnologije koje mogu uvelike naštetiti poslovnim i privatnim odnosima. Samsung u svom poslovanju poseban naglasak stavlja na sigurnost korištenja svakog uređaja. Tako s novim Samsung Galaxy Note10 i Note10+ uređajima, kao i svim ostalim Samsung mobitelima, tabletima i satovima imate mogućnost iskoristiti sve blagodati sigurnosne platforme Samsung Knox. 

Osjećaj sigurnosti koji ste imali kao mali uz roditelje vratit će vam se kao deja vu uz Galaxy Note10 uređaje koji nude stopostotnu zaštitu svih pohranjenih osobnih podataka, bez straha od otkrivanja. Budite uvjereni da, od prvog uključivanja uređaja, Samsung Knox pruža sigurnost na svim razinama, a ono što je najvažnije - u njega se možete u potpunosti pouzdati. 

Kako biste imali što detaljniju sliku sigurnosne platforme Knox, valja naglasiti i povjerenje vladinih agencija i stručnjaka koji su ovoj platformi za sigurnost operativnih sustava dodijelili ocjenu izvrstan u 27 od 30 kategorija. 

Foto: Samsung

Ne sjećate se korisničkog imena i lozinke? 

Korištenje većeg broja aplikacija obično podrazumijeva i pamćenje većeg broja korisničkih imena i lozinki. Budući da smo svakodnevno izloženi raznim informacijama, ne čudi kako nas pamćenje ponekad ne služi onako kao bismo to htjeli. Zato je tu Samsung Pass, koji inovativnom tehnologijom biometrijske provjere autentičnosti omogućuje lak i siguran pristup svim aplikacijama, bez pamćenja brojnih korisničkih imena i lozinka. Bez obzira na to koliko imate otvorenih korisničkih računa, Samsung će pamtiti za vas sve što je potrebno.

Za one koji uvijek žele i traže više od svojih pametnih uređaja 

Ako pak izgubite uređaj ili vam ga netko ukrade, zaboravite na paniku. Inovativnom tehnologijom koja uključuje prepoznavanje lica i ultrazvučni otisak prsta svi podaci spremljeni u uređaju ostaju na sigurnom. Uslugom Pronađi moj mobitel omogućeno je lociranje uređaja, kopiranje i brisanje podataka te blokiranje usluge Samsung Pay. Također, Sigurna mapa će omogućiti dodatnu zaštitu posebno šifriranim prostorom za pohranu svih vrijednih podataka, poput dragih fotografija, bitnih telefonskih brojeva ili novčanika. 

Pametni telefoni neizostavan su dio našeg života. Upravo zato, Samsung veliku pozornost posvećuje zaštiti od svih neovlaštenih, nenamjernih ili namjernih pristupa podacima. Uz vrhunski dizajniran sustav zaštite koji nudi Samsung Knox, Galaxy Note 10 i Note 10+ uređaji obećavaju iznimne performanse, ostavljajući neizbrisiv trag u svijetu tehnologije.

Foto: Samsung

Tema: Promo sadržaj