Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Savršeni sportski poklon dolazi uz Samsung Galaxy Watch!

None Foto: 3

Sasvim drugačiji božićni poklon!

Ovog prosinca ideje za poklone su posvuda. Sa svih strana okružuju nas slastice i slatki grijesi koji mame na kupnju. Međutim, puno je ljudi koji okreću leđa čokoladnim užicima, odjeći božićnog dizajna i ukrasima te se odlučuju krenuti prema boljoj verziji sebe. Za takve fitness entuzijaste, ljubitelje aktivnog života ili one koji će to tek postati, Polleo Sport je pripremio jedinstvenu akciju. Uz kupnju bilo kojeg Samsung Galaxy Watcha, kupac na poklon dobiva „hoodie“ ili majicu dugih rukava po izboru. 


Akcija po mjeri Fit Božićnjaka!
Akcija traje cijeli prosinac i poziva sve „Fit Božićnjake“ da iznenade svoje bolje polovice, trenere, prijatelje ili partnere u teretani. Galaxy Watch je posljednja inovacija iz obitelji Samsung koja je u prodaju puštena krajem kolovoza te izazvala oduševljenje na tržištu. Ovaj sat ima sve funkcije pametnog sata te se s lakoćom povezuje s mobilnim telefonom. Galaxy Watch upravlja pozivima i glazbom te ima bateriju koja traje i do nekoliko dana. Putem ovog pametnog sata mogu se upućivati i pozivi pomoću ugrađenog zvučnika. 


Spremni za aktivan život!
Uz kupnju dobivate hoodie ili majicu dugih rukava po želji, koja će vas grijati za vrijeme hladnih mjeseci. Galaxy Watch prati i vaše zdravlje tako što mjeri puls i nadzire sve aktivnosti kojima se u danu bavite. Sat prati i vaš san te stvara zapis koji uključuje 4 faze sna. Ukratko, s kombinacijom Galaxy Watcha i tople hoodice, bit ćete spremni za sve izazove aktivnog života. 

 

Tema: Promo sadržaj