Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte kako do uskršnjeg iznenađenja za mališane u dm-u

Saznajte kako do uskršnjeg iznenađenja za mališane u dm-u
1

Crteže šarenih jaja i zečeva djeca mogu donijeti u dm prodavaonice 15. travnja, a u zamjenu će dobiti poklon paket sa slatkim iznenađenjem

Uskrs je blagdan kada je cijela obitelj na okupu, a šarena jaja i zeko kao simboli Uskrsa posebno veselje predstavljaju djeci. Velika je razonoda bojati i ukrašavati  jaja, izrađivati čestitke, zeca ili pak gnijezda u kojima djeca očekuju svoj poklon za Uskrs. Takva tradicija poklanjanja uskršnjih jaja koje donose zečevi datira još u davnu prošlost, a i danas se mališani vesele kreativnoj igri farbanja i crtanja te slatkim uskršnjim darovima. 

Slatko uskršnje iznenađenje djecu čeka u dm-u

Ove godine poklone za najmlađe pripremio je i dm. Svoje crteže šarenih uskršnjih jaja ili zečeva djeca mogu donijeti u ponedjeljak, 15. travnja u dm prodavaonicu gdje će ih u zamjenu za njihov rad čekati dar koji skriva slatko iznenađenje. Dječje radove dm će izložiti u svojim prodavaonicama.

Budite kreativni i zabavite se s klincima

Roditeljima su upravo dani prije blagdana najbolja prilika da zajedno s djecom kroz igru izrađuju prigodne radove, a ideja za Uskrs ne nedostaje. Osim crteža, možete biti i malo veći kreativci te s dječicom od  tkanine napraviti gnijezdo, uskršnji vjenčić ili zeku kojima možete ukrasiti blagdanski stol. Naravno, bez bojanja i ukrašavanja uskršnjih jaja se ne može i s njima se je uvijek najlakše i najljepše poigrati. 

Kako su djeca često okružena raznim bojicama, veća im je razonoda bojanje na starinski način. Najuobičajenije je bojanje u vodi s ljuskama crvenog luka. Umjesto kupovnih sličica jaja se mogu  ukrasiti crtežima ili listićima, vlatima trave ili cvjetićima. 

Osim bojanja kuhanih jaja, djeci je zabavna i izrada kreacija od šupljih jaja, za koje sirova jaja prvo treba ispuhati tako da se iglom naprave dvije rupice, manja kroz koju će se puhati i veća kroz koju će jaje izaći iz ljuske. Takva jaja, nakon što se oboje i ukrase, mogu se objesiti na granu ili se nanizati na konac poput vjenčića. 

Na što god se odlučili, zajednička zabava s djecom pružit će im veći doživljaj Uskrsa, ljubavi i veselja, ali i razviti njihove vještine. Njihovi radovi bit će radost i njima i roditeljima. Ove godine djeca svoje radove ponosno mogu izložiti i u dm-u, a zauzvrat dm će im darovati slatki paket. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.