Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SDP: Institucije pozivamo da što prije istraže Lalovčev slučaj

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Lalovac je rekao kako optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik

SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe. Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge, ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže, piše u priopćenju koje je medijima u četvrtak poslao SDP.

Podsjetimo, Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Lalovac je rekao kako optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik.

- Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati - poručio je Lalovac.

 

Komentari (151)
  • Sramota! Treba Bernardic sve Muljanoviceve ljude istjerati,onda ce moci nesto krenuti na bolje,ovako sa Marasom,Baukom,Stazicem,Grbinom uvijek ce biti na dnu. Nasilnici. Fuj kakva stranka,takvi i clanovi.

    12. 1. 2017,   13:32
  • Dame i gospodo, to su vam SDP-ovci, obični nasilnici, zločinci, teroristi, pljačkaši itd. To im je u krvi, takvim su im roditelji, djedovi i pradjedovi bili. Kriminalni i zločinački SDP treba zabraniti i sve članove SDP-a treba uhititi i osuditi na minimalno 40 godina zatvora!!!

    12. 1. 2017,   13:37
  • Koji licemjeri ti u SDP-u. Znali su za nasilje Lalovca nad ženom, a opet su ga zaštitili preko DORH-a!

    12. 1. 2017,   14:26