Obavijesti

News

Komentari 657

SDP krenuo oružjem HDZ-a: Milanović poput doktora Ive

SDP krenuo oružjem HDZ-a: Milanović poput doktora Ive
4

U pohod osvajanja još jednog mandata SDP je krenuo pozivanjem na domoljublje i patriotizam, kritiziralo se HDZ i banke, a dvorana je bila preplavljena trobojnicama

VIDEO

Euforija je u subotu vladala među SDP-ovcima okupljenima u Zagrebu na skupu pod motom “Hrvatska raste, nema povrataka na staro”. U pohod osvajanja još jednog mandata krenuli su pozivanjem na domoljublje i patriotizam, kritiziralo se HDZ i banke, a dvorana je bila preplavljena trobojnicama.

- Vi ste SDP, srce dobrih promjena, stranka domoljuba i patriota. Ima li ovdje domoljuba? Da vas čujem!!! - počeo je govor Zoran Milanović i poveo skandiranje: “Hrvatska, Hrvatska”. Dočekan je gromoglasnim pljeskom, skandiralo se: “Zoki!”, “SDP!” “Pobjeda!”, a na spomen HDZ-ovaca negodovalo se.

- Čeka nas teška utakmica, neće biti lako, ali vidim da su srca velika, oči bistrije nego ikad, da ste lavovi, sokolovi, orlovi i mogu reći samo za mnom. Mi smo stranka domoljuba i patriota - poručio je Milanović.

Naveo je da su u državu uveli red i rad, riješili problem švicarca, brodogradnje, Imunološkog zavoda, Petrokemije, preokrenuli gospodarske trendove.

- To je domoljublje. Smisao stranke ne može biti grabež za vlast i za pustošenje javnih poduzeća. Dajte nam povjerenje. Radimo za vas. Borimo se. Ako treba, drski smo i bezobrazni jer znamo da katkad drukčije ne ide jer smo mali. Idemo po pobjedu. Rasipanje glasova je opasno i otvara mogućnost da Hrvatsku preuzmu ljudi koji jedva čekaju da je ščepaju za gušu. Izađi i bori se, u ovom gradu ima mjesta za sve nas, ali može biti samo jedna Vlada, a to je naša - poručio je.

Na skupu se čulo da “domoljubi nisu oni koji su pokrali vlastiti narod i zemlju nego oni koji su zemlju izvukli iz krize i vole je srcem, radom, pameću i poštenjem”. Za razliku od ovog SDP-ovci su ranije na skupovima imali pokoju zastavu. Na ljevici se to prije nije smatralo prikladnim.

- Milanoviću je cilj pokazati da nitko nema monopol na domoljublje. Time ga nitko u kampanji ne može prozivati da je izdajica i da SDP ne voli Hrvatsku - rekao je Krešimir Macan, stručnjak za odnose s javnošću. Milanovića, kao i Sanadera nekada, savjetuje američki stručnjak. Macan ne vjeruje da će Milanović ovime izgubiti birače ljevice, kao što ni Sanaderu izlet ulijevo s “Hristos se rodi” nije donio nikakav gubitak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 657
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa