Obavijesti

News

Komentari 10

SDP se odlučio ispričati zbog 'Bandićevih grijeha'

SDP se odlučio ispričati zbog 'Bandićevih grijeha'
3

Mirela Holy, zastupnica SDP-a, rekla je na Gradskoj Skupštini da je stranka pogrešne odluke donosila zbog nekvalitetnih informacija

VIDEO

Zastupnica SDP-a Mirela Holy na tematskoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine ispričala se građanima zbog prijašnjih odluka koje je u ime SDP-a donio Milan Bandić dok je bio član stranke. No time je razljutila stranačke kolege, koji tvrde da isprika nije bila dogovorena. Ispričala se za projekt Cvjetni prolaz te sve ostale izmjene GUP-a tijekom prošlog saziva Skupštine.
- U ime našeg zastupničkoga kluba ispričavamo se građanima i građankama Zagreba zbog pogrešnih odluka koje smo donijeli i štete koja je iz toga nastala - rekla je Holy na početku rasprave o prostornom planiranju i uređenju.
Loše odluke SDP-a opravdala je nedovoljnom informiranošću i manipulacijama zastupnika.
Gradonačelnik Milan Bandić nije se pojavio na sjednici jer je otputovao u Beč na otvaranje izložbe “Kolijevka europske kulture, umjetničko blago 800.-1300”. Iako je do sada energično branio svoje stavove, ovog puta borbu je prepustio suradnicima. Od Bandića se na sjednici tražilo stupi u kontakt s investitorom projekta Cvjetni prolaz te da se napravi revizija projekta i smanji broj podzemnih etaža garaže.
SDP-ovi zastupnici Zoran Milanović i Mirela Holy bili su rastrgani između sjednice u Skupštini i Saboru. Holy je dodala kako je jučerašnja sjednica prekretnica u razvoju grada.
- Ne postoji sustavni plan razvoja niti vizija kako bi se grad trebao razvijati u budućnosti. Gradili su se veliki stambeni kompleksi, trgovački centri i garaže. Nije se vodilo računa o tome gdje će građani raditi - rekla je Mirela Holy.
Skupština je preporučila da se stane sa radovima dok se ne riješe upravni sporovi i nađe alternativno rješenje. Za HNS je neprihvatljivo da se rampa gradi na javnoj površini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa