Obavijesti

Promo sadržaj

Sea Star je izglasan među najbolje festivale u Europi

Sea Star je izglasan među najbolje festivale u Europi
4

Na službenom izboru za najbolje festivale u Europi na kojem sudjeluje preko 350 festivala iz 35 zemalja s cijelog europskog kontinenta, umaški Sea Star izglasan je među prvih deset u kategoriji “Najbolji novi festival”

Na službenom izboru za najbolje festivale u Europi (European Festival Awards) na kojem sudjeluje preko 350 festivala iz 35 zemalja s cijelog europskog kontinenta, umaški Sea Star izglasan je među prvih deset u kategoriji “Najbolji novi festival”! Ovo priznanje usljedilo je nakon što je u Umag već otišla nagrada za Najbolji novi festival u Hrvatskoj, a ovoga puta Sea Star je na europskoj razini u društvu novih festivalskih zvijezda kao što je zimska verzija njemačkog metal giganta Wackena, belgijski Cactusfestival ili izuzetno hvaljeni portugalski Waking Life.

Novosadski EXIT je u glavnoj kategoriji i devetu godinu uzastopce izabran u 10 najboljih velikih festivala Europe zajedno sa ostalim muzičkim gigantima kao što su belgijski Tomorrowland, nizozemski Lowlands, njemački Wacken Open Air i mađarski Sziget. Ove godine, EXIT je dobio i ogromno priznanje stručnjaka iz festivalske industrije jer se našao u finalu u još dvije prestižne kategorije, u kojoj glas daje isklučivo žiri, za Take a Stand nagradu društveno angažirano djelovanje, ali i za najboljeg organizatora na nivou cijele Europe! 

Razlog leži u tomu što su sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima, Sea Star u Hrvatskoj, Revolution u Rumunjskoj, te EXIT u Srbiji i Sea Dance u Crnoj Gori, izglasani među deset najboljih u Europi, svaki u svojoj kategoriji. S nominacijama za još dvije specijalne nagrade, EXIT tim ima ukupno čak šest nominacija u svega 12 različitih nagrada za najbolje festivale! Crnogorski Sea Dance ove je godine ponovo u najužoj konkurenciji za "Najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno" s njemačkim Melt! i Reeperbahn festivalima, dok je rumunjski Revolution treću godinu zaredom u deset "Najboljih malih festivala". Biser ovogodišnjeg Exita i svjetske muzičke scene Rag'n'Bone Man, glavni je favorit za najbolju novu zvijezdu.

Pobjednike bira publika iz cijele Europe, zajedno sa stručnim žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz svijeta festivalske industrije, a listu svih finalista možete vidjeti na službenoj stranici Europskih festivalskih nagrada. Proglašenje će biti na ceremoniji dodjele nagrada u nizozemskom Groningenu 17. siječnja 2018. EXIT je ovu nagradu osvojio 2013. godine, dok je Sea Dance svog prvog festivalskog "Oskara" dobio 2014. godine. 

U utorak 12. prosinca stižu i prve EXIT ulaznice po poklon cijeni od 445 kn, što je ušteda od velikih 60% u odnosu na njihov finalni iznos! Kupiti će se moći na svim prodajnim mjestima te online u prodajnim sistemima TicketShop i Entrio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.