Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Sea Star već u prvoj godini zaradio dvije nominacije

Sea Star već u prvoj godini zaradio dvije nominacije
1

Nakon što je osvojio regiju već u premijernom izdanju, Sea Star izlazi na europsku pozornicu u trci za najprestižnije festivalske nagrade u Europi - European Festival Awards

VIDEO

Sea Star je bio dio velikog regionalnog EXIT Ljeta ljubavi koje je okupilo preko 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja svijeta na čak četiri uzastopna festivala i svi oni su nominirani za najbolje u svojim kategorijama za europske festivalske "Oscare"! EXIT festival je i devete uzastopne godine nominiran u glavnoj kategoriji za „Najbolji veliki europski festival“, a budvanski Sea Dance bori se za novu titulu najboljeg festivala do 40.000 posjetitelja dnevno i konkurira upravo Sea Star festivalu! Za ukupno pet nominacija koje su otišle na adresu EXIT tima, postarao se Revolution iz Temišvara koji se već treću godinu natječe za titulu "Najbolji mali festival". I jedna od najzapaženijih zvijezda Exita, vlasnik najprodavanijeg debitantskog albuma desetljeća, Rag'n'Bone Man, nominiran je za najboljeg novog izvođača na europskoj festivalskoj sceni u 2017. godini.

Glasanje za Europske festivalske nagrade počelo je jučer i trajat će do 30. studenog, a svi koji glasaju automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti VIP ulaznice za najbolje festivale! Glasa se putem ovog linka izborom za EXIT u kategoriji “Best Major Festival”, za Sea Star ili Sea Dance u kategoriji “Best Medium-Sized Festival”, za Sea Star kao "Best New Festival" te za Revolution u "Best Small Festival" kategoriji.

Sea Star će se za titulu najboljeg festivala do 40.000 posjetitelja dnevno, natjecati sa festivalima kao što su budvanski Sea Dance, Balaton, Melt! ili Pohoda. Umaški festival ujedno je u utrci za najbolji novi festival zajedno s čak 12 novih festivala u Europi, različitih formata i kategorija, dok je EXIT u konkurenciji s ostalim vodećim europskim festivalima kao što su Lollapalooza, Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Wacken i drugi. Rumunjski Revolution za titulu najboljeg malog festivala natječe se s festivalima kao što su Snowbombing ili zimski Wacken. Uz glasove stručnog žirija, koji čine istaknuti pojedinci u glazbenoj industriji, glasovi publike širom svijeta odlučit će o finalnom poretku ovogodišnjih kandidata. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Nizozemskoj 17. siječnja 2018. I Sea Sea Star, Sea Dance, EXIT i Revolution, nominirani su za još jednu prestižnu festivalsku nagradu "UK Festival Awards", koja se dodjeljuje za najbolje britanske festivale, a gdje su u konkurenciji u kategoriji najboljeg festivala izvan Velike Britanije.

Izašao "aftermovie" za EXIT festival, uskoro stiže i Sea Star!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za početak kampanje za glasanje, EXIT je objavio i ovogodišnji službeni "aftermovie", svojevrsno video premotavanje uzbudljivih trenutaka na Petrovaradinskoj tvrđavi koju su ove godine pohodili Killersi, Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Róisín Murphy, Rag'n'Bone Man, Hardwell, Alan Walker, Nina Kraviz, Solomun, Dixon, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Jake Bugg, Jesus and Mary Chain, Noisia, The Damned, Lost Frequencies, Princess Nokia, Arkona, Discharge, Red Axes, Dax J i brojni drugi. Uskoro će biti objavljen i Sea Star aftermovie koji će prikazati neke od najboljih trenutaka s nastupa zvijezda kao što su The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, Modestep, Dubioza kolektiv i brojni drugi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive