Obavijesti

News

Komentari 84

Šef HDZ-a: Milanović je najbolji stand up komičar kojeg znam

Šef HDZ-a: Milanović je najbolji stand up komičar kojeg znam
1

Karamarko se čudio izjavi Martine Dalić da HDZ nema gospodarski program te zašto nitko isto pitanje ne postavi Milanoviću koji narodu 'nudi svoje fikcije i snove'

VIDEO

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu uoči stranačke konferencije "Jačanje zdravstvenog sustava - mogućnosti i perspektive". Premijeru Zoranu Milanoviću zaželio je sreću u SAD-u.

- Međutim, ja se toplo nadam da to neće biti repriza Australije - jedan izlet i posjeta obitelji - rekao je Karamarko te komentirao i odlazak Martine Dalić iz stranke te njezine kritike da nema gospodarski plan.

- Da nismo desetke puta pričali o tome, ne bih se čudio. Pa dopustite da se čudim. S našim inozemnim prijateljima, koji imaju iskustvo koje mi još nemamo, radimo gospodarski program. Izlazimo s njim prije ljeta, krajem proljeća - najavio je te dodao kako je Dalić kontradiktorna, da mu nije jasno zašto nije ostala i nastavila raditi, ali joj je zaželio uspjeh u karijeri.

S obzirom na to da je Karamarko ranije govorio kako HDZ ima program, novinari su pitali kako to da se sad odjednom na njemu još radi.

- HDZ ima program kojeg radi i dorađuje s prijateljima. Vi to mene pitate, a nikako da pitate Milanovića. Vidjeli ste Milanovićevo izvješće u maniri najboljeg stand up komičara kojeg sam ja vidio i slušao i vi ne problematizirate to što on ništa ne nudi. On nudi svoje fikcije i snove, a ne ono što treba činiti. Gdje je naš program? Naš program se treba raditi, izgrađivati i mi ga imamo - poručio je Karamarko.

Što se tiče izmjena Zakona o referendumu, ne očekuje da će ga premijer pozvati na razgovor jer to nije učinio ni dosad.

Spreman je razgovarati o prijedlozima izmjena izbornog zakonodavstva, ali referendum Željke Markić nije podržao, jer se njime, kaže, diskriminiraju prava Hrvata izvan Hrvatske.

Od Radimira Čačića i njegovih Reformista nimalo ne strahuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa