Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šef HDZ-a: Milanović je najbolji stand up komičar kojeg znam

None Foto: Patrik Macek/Pixsell

Karamarko se čudio izjavi Martine Dalić da HDZ nema gospodarski program te zašto nitko isto pitanje ne postavi Milanoviću koji narodu 'nudi svoje fikcije i snove'

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu uoči stranačke konferencije "Jačanje zdravstvenog sustava - mogućnosti i perspektive". Premijeru Zoranu Milanoviću zaželio je sreću u SAD-u.

- Međutim, ja se toplo nadam da to neće biti repriza Australije - jedan izlet i posjeta obitelji - rekao je Karamarko te komentirao i odlazak Martine Dalić iz stranke te njezine kritike da nema gospodarski plan.

- Da nismo desetke puta pričali o tome, ne bih se čudio. Pa dopustite da se čudim. S našim inozemnim prijateljima, koji imaju iskustvo koje mi još nemamo, radimo gospodarski program. Izlazimo s njim prije ljeta, krajem proljeća - najavio je te dodao kako je Dalić kontradiktorna, da mu nije jasno zašto nije ostala i nastavila raditi, ali joj je zaželio uspjeh u karijeri.

S obzirom na to da je Karamarko ranije govorio kako HDZ ima program, novinari su pitali kako to da se sad odjednom na njemu još radi.

- HDZ ima program kojeg radi i dorađuje s prijateljima. Vi to mene pitate, a nikako da pitate Milanovića. Vidjeli ste Milanovićevo izvješće u maniri najboljeg stand up komičara kojeg sam ja vidio i slušao i vi ne problematizirate to što on ništa ne nudi. On nudi svoje fikcije i snove, a ne ono što treba činiti. Gdje je naš program? Naš program se treba raditi, izgrađivati i mi ga imamo - poručio je Karamarko.

Što se tiče izmjena Zakona o referendumu, ne očekuje da će ga premijer pozvati na razgovor jer to nije učinio ni dosad.

Spreman je razgovarati o prijedlozima izmjena izbornog zakonodavstva, ali referendum Željke Markić nije podržao, jer se njime, kaže, diskriminiraju prava Hrvata izvan Hrvatske.

Od Radimira Čačića i njegovih Reformista nimalo ne strahuje.

Komentari (84)
  • Karamarko,nema tog ekonomista ni vizionara koji moze napraviti program po kojem ce 300 000 zaposlenih u realnom sektoru dugorocno moci hraniti 1 000 000 umirovljenika,300 000 stranackih uhljeba, i 400 000 zaposlenih u drzavnim i javnim sluzbama.A valiku,ako ne i najvecu zaslugu za takvu situaciju ima tvoja i Zokijeva stranka,mada smo i mi koji vas jos uvijek trpimo jednako krivi.

    29. 9. 2014,   12:47
  • On je loš ,a ti još gori...

    29. 9. 2014,   12:36
  • Nije ništa smiješno moj Kramarko,ovo je tragedija svjetskih razmjera,mi smo izgubili u prošloj godini građana veličina grada Kinina,samo se vi igrajte i zaje,,,ako nastavite ovako nećete imati kome vladati.

    29. 9. 2014,   12:37