Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šef IDS-a traži primjenu lex Agrokora za Uljanik i 3. maj

Komentari (18)
 • Napravite vi lex IDS i financirajte taj projekt iz sredstava IDS-a i Istarske županije, vi ste i jedini odgovorni za sve te probleme!

  5. 10. 2018,   12:42
 • Alo slusaj ti tamo Ideesovac ! Sto mislis da ce ti neki Lexi i ostale nebuloze vratiti ono sto ste sami unistili . Svi Pulezani znaju i ptice na grani pjevaju da je Uljanik namjerno unistavan kako bi se na tom mjestu kompletno maknuo skver i kako bi se izgradila Marina i Hotelski kompleksi koji bi nosili vise zarade od sadasnjeg skvera a da se ne govori koliko bi gradjevinska mafija u sprezi sa lokalnom upravom tu pokrala novaca

  5. 10. 2018,   12:40
 • već 60 godina nas muzete...djelite plače koje niste ostvarili radom...uhljebljena u uljaniku su svi partijci i partijska djeca...totalno ste nesposobni neznate izračunati koliko košta jedan brod...sram vas bili partijski uhljebljeni nesposobnjakovići...još niste ni jedan var zavarili a več brod ima milijun kuna gubitaka...zatvoriti likvidirati uhljebe pohapsiti...oduzeti im imovinu koju su stekli pljačkom i plačama koje nisu zaslužili...radnike prekvalificirati ili sa njima na svijetsku burzu rada...pod obavezno procesuirati sve rukovodioce tamo od 60 godina pa do danas konfikovati im imovinu raćune vratiti uljaniku i platiti dugove...totalno ste nesposobni totalni neznalice i preplaćeni uhljebi...pa djelite minimalac kako djelimo mi ostali da bi bili konkurentvi vanjskom tržištu...vrijeme je da izađemo svi na ulice i zatražimo rušenje korpe bez dna...te procesuiranje kopletnog rukovodstava od 60 godina pa do sada...te konfiskacija imovine radi poćinjene štete firmi zbog neznanja nastručnosti i nerada....

  5. 10. 2018,   12:57
 • Ma gdje su te našli tako bistrog. Neka Uljanik sakupi sve one kojima duguje (kao Agrokor) i neka se oni dogovore koliko je tko spreman oprostiti dugova (kao Agrokor) a da to Hrvatski narod ne mora platiti kao ni u slučaju Agrokor. A kada ste vi iz ODS zapošljavali podobne (vidi se po rezultatima poslovanja) onda je bilo sve u redu a sada kukate. Nitko bez odobrenja IDSa nije zaposlen u Uljaniku.

  5. 10. 2018,   14:18
 • Ova mu je dobra : "Šef IDS-a traži primjenu lex Agrokora za Uljanik i 3. maj". A da vi prvo vratite svu lovu što ste lapili još od doba ministra financija Linića?

  5. 10. 2018,   14:01
 • Žao mi je ljudi i poslova ali oni ni prije mjesec dana nisu htjeli spasiti Uljanik tako da se bojim da neće ni sada... Sve je izglednija priča o "poslovno - stambenoj zoni" kako se već dugo priča u kuloarima.

  5. 10. 2018,   12:41
 • Sta je jos bi krao je li malo si pokro,malo se zaigro sa trosenjem i nocnim damama pa bi se mali osigurao.E Ne može.

  5. 10. 2018,   14:11
 • Pa primjenite vi u lokalnoj samoupravi..tko vas u tome ometa.. sapavajte ..Drzava moze svoj udio prodati najboljem interesentu i, sta cete onda?

  5. 10. 2018,   14:00
 • Mileticu,ULJNiku drzava nesmije dati niti jednu kunu,oni su se doveli svojim neradom u situaciju u kojoj se nalaze zahvaljujuci svojojUpravi i vama iz IDSa koji stesve znali, to bi bila nepravda prema svim nezaposlenima radnicima u Hrvatskoj koji su bez placa,takva brodogradnja kakvu je radio tvoj Uljanik nikom u Svijetu nije potrebna,, zatvorite te gubitase u zatvor,nek tamo nesto korisnog rade.

  5. 10. 2018,   15:29
 • Vidi ti ovog malog ids-ovca! Izgubljen u vremenu i prostoru!

  5. 10. 2018,   19:59