Obavijesti

News

Komentari 38

Šef MUP-a i novinar 'zakačili' se na 'Fejsu' oko gay parade

Šef MUP-a i novinar 'zakačili' se na 'Fejsu' oko gay parade
2

Novinar je ministra prozvao zbog gay parade, odnosno zaključio je da Ostojić nije uspio postati gradonačelnik pa je 'na silu došao u grad s pederima okupirati rivu'

VIDEO

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu zaratio s jednim novinarom. Novinar  je ministra prozvao zbog gay parade, odnosno ustvrdio je da Ostojić nije uspio postati šef splitskog SDP-a niti gradonačelnik, pa je 'na silu došao u svoj grad s pederima okupirati rivu.

Ministar je na svom profilu objavio novinarovu fotografiju na kojoj je odjeven u indijanskog poglavicu uz komentar 'Ovaj dole kaže da sam idiot. Iskreno više me brine što radi nedjeljom.'.

Ubrzo se ispod fotografije razvila rasprava u kojoj su osim ministara i novinara sudjelovali i Ostojićevi prijatelji na društvenoj mreži.

- Bravo ministre, oćeš na mene poslat interventnu, kao što si je i na Pučišćane, pitao je novinar na što ga je Ostojić upitao zašto je nervozan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Baš ti je lipa slika. I dok ti kao navodni ugledni novinar i kolumnistica za mene kažeš da sam idiot, ja u mojoj novini koja se zove fejs objavljujem samo istinu, a ova tvoja fotka govori više od riječi. Ti uopće nisi idiot. Ti si jednostavno ... (ime novinara) , napisao je Ostojić.

Novinar mu je na to odgovorio da on radi i nedjeljom jer mijenja kolegicu koja je s Ostojićem paradirala na splitskom Prideu. Nije zaboravio spomenuti ni da mu novinari iz Splita nikad neće oprostiti selidbu u Dugopolje.  

Rasprava ni tu nije stala pa je Ostojić sve pozvao da pokušaju zamisliti kako je novinaru koji piše za list koji su štampali partizani i koji iz Dugopolja gleda na Mosor. 

- Nije mu lako. A u Koncilu nije prošao ni za letke, napisao je Ostojić koji je novinaru između ostalog napisao i da je sigurno tužan jer nije uspio nikoga umlatiti na gay paradi niti nagovoriti nekoga da to napravi za njega. 

- Ranko. Pa jebate koji si ti idiot, pa ja sam u svojoj kolumni pozvao ljude da se suzdrže od bilo kakvog nasilja. Nikad nikoga nisam mlatio, za razliku od tebe koji si prije nekoliko godina poslao na Torcidu u Splitu vodene topove, dogovorio mu je novinar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS