Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šef oporbe: U sukobu interesa im je svaki drugi, treći ministar

None Foto: Tino Jurić/PIXSELL

Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo, tvrdi Karamarko

Već je u ovom trenutku jasno da je netko trebao dati ostavku, jer je to naprosto nedopustivo, komentirao je večeras predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko činjenicu da Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa istražuje medijske navode o sukobu interesa pomoćnika ministra financija Branka Šegona čija je tvrtka dobila kredit od HBOR-a. 

Vjeruje da će Povjerenstvo pošteno odraditi svoj posao.

- U slučaju da se dokaže da je bio u sukobu interesa, mislim da osim njega ostavku moraju dati i svi koji ga štite. Upitno je što je učinjeno da je dužnosnik mogao ostvariti jednu takvu privilegiju - kazao je Karamarko te podsjetio da nije ovo prvi put da se dužnosnici Kukuriku koalicije nalaze u sukobu interesa.

- Njima je svaki drugi, treći ministar u sukobu interesa i svi nekako olako prelazimo preko toga. Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo - tvrdi predsjednik HDZ-a.

Komentari (105)
  • Eto što ja govorim. Mi na vidiku nemamo nikakve treće opcije. A iz Vladu u kojoj je on bio su premijer,i šest ministara završilo u zatvoru.

    15. 1. 2014,   21:50
  • Da ne povjeruješ.... Tomekova stranka na optuženičkoj klupi kao zločinačka organizacija, a njemu puna usta samohvale za svoje i još veli "zamislite da su hadezeovi ministri tako...." bla, bla....

    15. 1. 2014,   22:10
  • Sa ovakvim međusobnim pljuvanjem i režanjem između naših "dragih" poltičara , uvijek ćemo biti teška pušiona.Interesira ih samo vlast i ministarske fotelje i sve moguće delicije koje idu uz to .

    15. 1. 2014,   21:49