Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Šeks je žrtvovan jer se skreće pažnja s HDZ-ovog donatora'

<div> <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr">Šeks je žrtvovan zbog &#39;dilera&#39; kako bi se skrenula pažnja s pomilovanja HDZ-ovog financijera. Modus operandi - puno pita viđeno spiniranje</p>&mdash; Mirela Holy (@mirela_holy) <a href="https://twitter.com/mirela_holy/status/695185422079676416">February 4, 2016</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Šeks je žrtvovan zbog 'dilera' kako bi se skrenula pažnja s pomilovanja HDZ-ovog financijera. Modus operandi - puno pita viđeno spiniranje - napisala je Mirela Holy

Bivša čelnica ORaH-a Mirela Holy na Twitteru je komentirala smjenu Vladimira Šeksa kojeg je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović razriješila dužnosti posebnog savjetnika za ustavno-pravna pitanja.

Ona smatra da je Šeks žrtvovan kako bi se skrenula pozornost s pomilovanja drugih kontroverznih zatvorenika, prvenstveno tajkuna Leona Sulića, bivšeg direktora Croatia Busa, koji je svojevremeno financirao HDZ.

- Šeks je žrtvovan zbog 'dilera' kako bi se skrenula pažnja s pomilovanja HDZ-ovog financijera. Modus operandi - puno puta viđeno spiniranje - napisala je Holy.

Komentari (41)
  • Gospodo (ljudi) gledajte činjenice tko je pomilovan ?? i zašto ?? pa Paravinja je mala maca za ove mafioze....

    4. 2. 2016,   13:22
  • Jasno, jasno Mirela. Muti Kolinda i uslikava se...

    4. 2. 2016,   13:15
  • Koliko god da se s njom nisam u prošlosti slagao, u ovome detalju ima pravo.

    4. 2. 2016,   12:57