Obavijesti

News

Komentari 120

'Seks sa sponzorom ne mrzim, već ga gledam kao tjelovježbu'

'Seks sa sponzorom ne mrzim, već ga gledam kao tjelovježbu'
1

Većina sponzoruša vodi dvostruki život, primjerice preko dana će raditi posao u uredu ili studirati na fakultetu, a preko vikenda odlaziti sa svojim sponzorom na putovanja. Ovo su njihove ispovijesti...

VIDEO

Većina ljudi ima negativan stav prema sponzorušama, mladim damama koje na račun svog dobrog izgleda izvlače novac iz muškaraca - oni im plaćaju za društvo i seks u obliku poklona, džeparca te pružanja luksuznog stila života.

Ti su sponzori najčešće imućni i stariji muškarci kojima mlađe žene služe kao trofej. No, što je u glavi takvim ženama i da li se doista tako lako mire s onom da "cilj opravdava sredstvo" otkriva nekoliko njih anonimno - i posve iskreno.

themoviedb.org

Tajni život

Većina takvih djevojaka ili žena vodi dvostruki život, primjerice preko dana će raditi posao u uredu ili studirati na fakultetu, a preko vikenda odlaziti sa svojim sponzorom na putovanja. Naime, to čine jer znaju koju stigmu status sponzoruše donosi, a većina se njih ne planira time baviti dugo. 

Postoji čitava internet mreža za to

Upoznala sam ga preko stranice za spajanje bogatih starijih muškaraca nazvanih Sugar Daddies s atraktivnim i liberalnim mladim ženama. Djevojke mogu ispuniti koliko džeparac žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza.

Od svoje 22. do 26 godine žonglirala sam s 30-ak muškaraca starih od 42 do 75 godina te sam ukupno zaradila oko 300 tisuća dolara. "Ovo je bilo najlakše zarađenih 500 dolara ikad", rekla sam svojoj cimerici na povratku s tog prvog spoja, koja je radila u lokalnom restoranu za 10 dolara na sat.

Bila sam zapanjena time što mi plaćaju da nosim uske haljine, pijem koktele i čavrljam, kao što sam to radila besplatno s momcima moje dobi, ispričala je jedna žena koja je samu sebe svrstala u bivšu sponzorušu.

Neki od muškaraca doista žele brak

U takvoj vrsti odnosa žene doista ne očekuju da situacija postane ozbiljna, odnosno uživaju u tom životnom stilu, no za sebe u budućnosti ipak žele mlađeg, zgodnijeg muža kojem će biti ravnopravnije. Ipak, znaju se dogoditi situacije u kojima se njihov sponzor zaljubi i želi brak. Ovisno o tome koliko je dobra prilika, izgledno je da će se brak i dogoditi, no ne i potrajati.

Seks je samo zadatak

"Nisam mrzila taj seks, više sam ga gledala kao trening, znojan i dobra kardio vježba. Nisam u njega unosila ni traga emocija, unovčila sam svoju nezavisnost. Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, a sa seksom ga je bilo više. Iako nisam neka tipična ljepotica, mislim da je tim muškarcima bilo samo do moje mladosti i ugađanja njihovom egu. Zahvaljujući njima, platila sam si selidbu u drugi grad, prihvatila sam pripravništvo koje sam htjela, upisala tečaj glume" - jedna je od ispovijesti. 

Nema ništa loše u tome željeti lovu

Novac je cilj većini sponzoruša i one to ne skrivaju, premda to neće govoriti pred svojim sponzorom jer to smatraju nepristojnim i uvredljivim. Ipak, postoji prešutni dogovor oko toga.

Većina ultra bogatih žena današnjice to postalo dobrom udajom ili nasljedstvom, a velik broj njih koje su se udale za milijunaša ili milijardera su se i rastale nakon 5 godina braka, tako si osiguravajući financijsku sigurnost, odnosno luksuzan život. Koliko je "bogato se udati" postala životna misija brojnih djevojaka koje su odlučile kapitalizirati svoju ljepotu i mladost umjesto pameti u smjeru edukacije ili nečeg sličnog, dokazuje čak i otvaranje tzv. akademija ili škola za sponzoruše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"