Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šeks se guši od smijeha dok se zastupnici sramotno vrijeđaju

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 7

Iako u mirovini, Vladimir Šeks je cijelo vrijeme krize Vlade negdje na saborskim hodnicima. Danas je s galerije uživao u salvama uvreda koje su zastupnici dijelili jedni drugima

Možeš otjerati Šeksa iz politike, ali politiku iz Šeksa nikada. Poput popularnih likova iz Muppet Showa, Vladimir Šeks je pratio dio današnje saborske rasprave s galerije u Sabornici. Dok su se zastupnici bestidno vrijeđali i nazivali se papigama, degenericima i još gorim imenima, Šeks se prilično dobro zabavljao.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako ga je Ivo Sanader još prije 10 godina maknuo s mjesta predsjednika Sabora, iako ga je Karamarko pokušao neutralizirati savjetničkim položajem na Pantovčaku, Šeks je, za razliku od njih, opet u središtu zbivanja.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Večer prije žestoko je napao Mostovog zastupnika Tomislava Panenića u studiju emisije Otvoreno.

- Sada ste izrekli prljavu klevetničku kvalifikaciju. Gnjusnu jednu laž, da smo mi Sauchu uhitili, locirali, transferirali. To je klevetnička laž koju je ovdje prije nekoliko vremena ponavljao vaš bombarder Bulj, a vezano za transferiranje i lociranje generala Gotovine. To što sam ja na konferenciji za tisak prenio zaključke sjednice VONS-a gdje su predsjednici republike i vlade donijeli zaključak kojim su obvezali sva tijela da se provedu aktivnosti vezane za ove četiri riječi, da vi meni imputirate sada na poseban način jednu ovakvu klevetničku, gnjusnu laž da je HDZ tako postupio prema gospodinu Sauchi. To je nisko, podlo i prljavo. Stidite se - rekao je Šeks.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL


 

Tema: Lokalni izbori 2017.

Komentari (127)
  • koji smo mi idioti kad takav alkoholičar manipulira s 4 miliona ljudi i još im se smije u lice!!! nije u njemu problem, on će i srat po nama s balkona a mi ćemo uživati!!

    5. 5. 2017,   15:57
  • Svi se mi rugamo Šeksu i posprdno o njemu govorimo, ali realno je on pobjednik. Cijeli život živi odlično, nije se umorio , a živi puno bolje nego većina nas. Pa se vi i dalje rugajte.....

    5. 5. 2017,   15:57
  • Svi koji su dali potpise za Njonju i politiku Hdz-a, može ih biti sram jer su iznevjerili svoje birače. Ovu kornjaču neću ni komentirat.

    5. 5. 2017,   15:52