Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seks skandal: Iscurile snimke političara s jahte na Jadranu

None Foto:

U Mađarskoj je buknuo seks skandal koji uključuje gradonačelnika iz vladajuće Orbanove stranke, jahtu pored Dubrovnika, prostitutke i lokalne izbore

U medije su procurile pornografske fotografije i snimke mađarskog gradonačelnika Zsolta Borkaija. Gradonačelnik Gyõra iz Orbanove stranke Fidesz na eksplicitnim se snimkama i fotografijama seksa s navodnim prostitutkama na jahti. 

Prema pisanju mađarskih medija i blogova, jahta se navodno nalazi u Jadranskom moru.

Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika.

Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

"Držimo se u dobru i u zlu"

Gradonačelnik se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao obitelji, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da nije koristio javna sredstva. Otkazao je event u kampanji i naveo kako su 'laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja na taj način nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti', javlja Hungary Today.

Dan prije, u nedjelju, objavio je fotografiju s obitelji, napisavši: 'Držimo se u dobru i u zlu'.

Ipak, naknadno je priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani. Neće dati ostavku i nastavlja s utrkom za gradonačelnika, javlja Hungary Today.

Gradonačelnikova stranka Fidesz je prokomentirao seks skandal rekavši da je to njegova privatna stvar.

Tema: Hrvatska

Komentari (146)
  • Ovo je skandal!! Doveli svoje prostitutke iz mađarske dok se naše grčevito bore za svaku high End mušteriju.. naše prostitutke uputile prosvjednu notu mađarskom ministarstvu vanjskih poslova i traže naknadu za duševnu bol i za izgubljenu dobit 😂😂

    9. 10. 2019,   13:12
  • Kakav skandal? Pa svi malo bolje upućeni znaju da 90% naših politič(m)ara troši naše novce na Kokain i Prostitutke!

    9. 10. 2019,   13:09
  • Odkud prostitutke na jahti? Pravo cudo

    9. 10. 2019,   13:15