Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksala se s dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta

Majka dvoje djece iz Michigana mogla bi dobiti do 15 godina zatvora zbog seksualnog odnosa s dvojicom tinejdžera nakon što ih je prošlog ljeta zavela na društvenim mrežama

Brooke Lajiness (38) proglašena je krivom u procesu koji se vodio protiv nje u američkoj državi Michigan. Za seksualni donos s 14-godišnjakom i 15-godišnjakom dobit će kaznu zatvora od 4 godine i 9 mjeseci do najviše 15 godina.

Kada su joj dali priliku da govori prije izricanja presude, radnica salona ljepote emocionalno je nastupila nazvavši svoj činom najvećom greškom u životu. Kazala je i kako je svojoj obitelji uzrokovala veliku bol te da je boli to što neće biti u mogućnosti odgajati svoju djecu.

- Bojim se da će moja odsutnost utjecati na obitelj. Zadnja dva mjeseca bilo mi je najteže gledati kako sve ovo emocionalno uništava ljude oko mene - kazala je.

Na sudu je govorila i majka jednog od tinejdžera s kojima je Lajiness imala odnos. Kazala je kako je njezin sin trenutačno na terapiji zbog 'emocionalne i psihološke štete' koje mu je nanio njezin čin.

- Tvoj čin će utjecati na mog sina i na njegove odnose s drugim ljudima ljudima do kraja njegova života - kazala je.

Osuđeničin muž stao je u obranu svoje supruge te se požalio sudu kazavši da je za njezine akcije kriva nesanica.

Sudac je žalbu odbio kazavši da je svjesno spavala s tinejdžerima prethodno ih zavevši slanjem nagih fotografija te dodao da bi joj kazna bila još veća da ima kriminalnu prošlost.

Istraga je pokazala da je Lajiness seksualne odnose s dvama tinejdžerima imala na stražnjem sjedištu svog automobila parkiranom na prilazu, a priznala je da se to dogodilo 15 puta. Uhitili su je nakon što ju je prijavila majka tinejdžera tvrdeći da je Lajiness spavala s njezinim maloljetnim sinom.

Pokazalo se da je jednom od njih nage fotografije počela slati dok je ovaj bio još u osnovnoj školi, a odnose je s njim počela imati u ljeto prije nego što je upisivao srednju školu, piše Daily Mail.

Komentari (113)
  • Kakvu to emocionalnu i psiholosku stetu moze prouzrociti sex kod teenagera?...glupost

    12. 8. 2017,   23:16
  • Samo jedan je nije mogao zadovoljiti, ipak je tu riječ o nerazvijenim pubertetlijama, pa zašto se ne poslužiti s dva mlada pijetla željnih starije koke. Sada zamislite da je umjesto nje bio lik od 38 i dva curetka :))

    12. 8. 2017,   23:32
  • Opet profa sa ucenicima. Sad sljedi 27 komentara tipa "di su te profe bile kad sam ja isao u skolu"

    12. 8. 2017,   23:14